2011. július hónap bejegyzései

Megérteni az érthetetlent

wow-hungary-n vetette fel az egyik szerkesztő a gumicsontot: Vajon a norvég mészárost befolyásolták e az erőszakos videojátékok. Erre írtam le a véleményem, amit átemelek ide. Az ősi mondás: Guns don’t kill people, people do. Úgyan így érzek a videojátékokkal kapcsolatban. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Muzikális | Szóljon hozzá most!

Feel the Sound

- Mintha kevesebb gyökér lenne a városban… – Ja, most van a Balaton Sound. – De amelyik meg itt van, az még gyökerebb. – Morcos, mert nincs a Soundon.

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!

Képmutatás a legfelsőbb szinteken

Adott a cél, hogy egészségesebb Magyarországot, ami szép és jó. Ennek érdekében bevezetnék a mindennapi tesiórát az általános iskolákban, illetve a (számomra) homályos hamburgeradót. (csipsz, kóla káros, mangalicatöpörtyű meg nem, vagy hogy?) Ezek azonban mind látszat törekvések maradnak, ha ahhoz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Ott megyek, ahol akarok

Ha azt írja az “újság” (értsd web), hogy a kerékpáros elütött egy gyereket, a plebsz reakciója: “Ezek a hülyék már megint mennek eszetlenül a járdán, aztán elütnek mindenkit. Mert nem figyelnek!” A probléma az, hogy sose látjuk a teljes sztorit.

Kategória: Ego, Kétkeréken | 1 hozzászólás