2011. május hónap bejegyzései

Autorizáció

Aki ismer tudja, hogy azelőtt hozzám szólni, mielőtt megittam volna a reggeli első kávét, komoly bátorságra, vagy inkább vakmerőségre vall. A mai napom nem a legfényesebben kezdődött. Ötkor keltem, hogy időben odaérjek a III. kerületi laborba leadni egy kis mintát. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego | Szóljon hozzá most!

A bejegyzés először az Alice és Bob Blogon jelent meg Egyszerűen imádom az IT biztonsági bulvárt, mert minden héten van valami, ami felborzolja az idegeimet. Ha nem éppen egy aktuális Facebook „féreg”, vagy „vírus”, akkor valami más. Egy kis kitérő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | Szóljon hozzá most!

Ne nyúlj hozzá…

Alapvetően ügyes gyerek vagyok, ha bringa szerelésről van szó, de mint a következő kis szösszenetből kiderül én is tudok epikus méretű baromságokat csinálni, bármennyire rutinos is vagyok. Múlt pénteken (for the record 13.-a) nyolcra be akartam érni a melóba, mert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Butaudi, Ego, Kétkeréken | 1 hozzászólás

A legdurvább zsidóvicc!

Végre elérkezett az az idő, amikorra morálisan teljesen elfogadott még a faszbukon is a cigányozás / zsidózás. Bármilyen videó és kép alá arcodat, nevedet vállalva aláhörögheted a véleményedet, és SENKI sem ítél el érte, sőt még lájkolják is! Valahol távol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, lol | Szóljon hozzá most!