2011. április hónap bejegyzései

Az elvárt minimum

Innen is csókoltatom azt a futár (futárzsákos) csávót, aki a Vácin haladva egyszer csak úgy döntött, hogy ő itt most, előttem megáll. Három sáv, autóknak hetvenes korlát, centizve mennek el mellettünk,  jobbra korlát.  Hirtelen kerüljem ki? Még egy harminccal haladó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Maszturbina

Az, hogy kiküldik postán az álkotmányt, az olyan, mintha amikor a saját bejegyzésedet lájkolod a faszbukon. Csak szólok… Ha populista akarok lenni: Megkérdeztek sokakat, válaszoltak kevesen, sokpénzért Kiküldik sokpénzért iPadot vesznek maguknak sokpénzért Új Skodákat a seggük alá, mert spórolnak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zanyad! | 1 hozzászólás

Hang a vasfüggöny mögül…

Mivel lehetne jobban eltölteni a szabadságot, mint egy kis programozással, amiért még csak meg sem fizetnek. Annyira belemerültem a dologba, hogy egyszer csak a gyomrom figyelmeztetett: “Most vagy szerezzek valami zabát, vagy igyak egy sört, de ez így nem buli.”  … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Díszmagyar

Amikor meccsre megyek, mindig kiöltözöm ünneplőbe: vicces azonban látni az embereket, ahogy elkerekedő szemmel néznek. Két dologra gondolhatnak szerintem: Na itt van valami bunkó szurkoló, biztos mindjárt valamin balhét fog csinálni Milyen meccsről maradok le? Mindjárt kezdődik a divizió1-es hoki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Mizantrofitnessz

Laza bemelegítő tekerés után (hard mode: viharos szembe szél) halkan dúdolva, jókedvűen felcaplattam a 15. emeletre. (Hard mode: SPD cipő) Mindezt azért, miután felbaszták az agyamat az idióta módon parkoló (biciklis) gyökerek, megláttam az előtérben tömörülő, tülekedő birkanyájat, az ösztönöm … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego | 4 hozzászólás

Házhoz jön

Ülünk a nagybátyámmal a házuk hátsó kertjében, és nagyban madarászunk. Igazándiból már egész nap ezt tettük, de erről majd később. Egy kiszáradt fát vizslatok az objektíven keresztül, és arról beszélgetünk, hogy mennyire szeretik a madarak azt a fát. Először egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Globális jótudni

Azt tudtad, hogy a győri Jó reggelt kekszet a Győri Keksz Kft. forgalmazza (Székesfehérvár), a gyártó pedig a cseh Opavia? Ha Googlival ránézel, akkor láthatod, hogy az Opavia az amerikai Kraft Foods tulajdona. A vicc az egészben, hogy ehhez nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, lol | 1 hozzászólás

Fokozott figyelem

Viccess, hogy mostanában bringás, nembringás késztetést érez, hogy közölje velem: “Vigyázz, mert a rendőrség most fokozottan ellenőrzi a kerékpárosokat!” Hű a mindenit, akkor inkább autóval megyek, mert hátha. Hogy felfrissítsem a kollektív emlékezet kiesést, a rendőrség már tavaly bejelentette, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 2 hozzászólás

Már megint csak a rasszizmus

Hétvégén elmentünk szórakozni cimborákkal. Már korán hazamentem, csak pár perccel késtem le az 5:03-as vonatot. Leültem a vágányzárra, és nekiálltam (nekiültem) füstölögni. Egyszer csak jön egy csávó: – “Szeva tesókám! Legyél már haver, és aggyá egy cigit!” – “Nem, mert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, lol | Szóljon hozzá most!