2011. január hónap bejegyzései

Menni / maradni

Amióta dolgozom, sose gondoltam arra, hogy mi lesz a nyugdíjammal. Annyira távoli volt, hogy nem merengtem rajta. Egyszer felhívott valaki, és megkérdezte: Tudom e miből fogok élni nyugdíjasként? Megmondtam neki (miután megtudakoltam, honnan a francból tudja a magán telefonszámomat), hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Széles

Vettem a fáradságot, és utánanéztem, hogy a ~10 ezres kábelnet médiumomat (5M/0.5M asszem, nem emlékszem) mire cserélhetném. Mivel van havi 4500 csekkem, lehetett a drágább csomagok közül válogatni. Meg is lett a Családi csomag, ami 15M/1M, és 6900, egy év … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Nekem ez most jóóó? (folyt)

Previously on Unidentified Drinking injuries K: Nem veszélyes? V: De, nagyon is az. Ugyanannyira, mint autóba ülni, vagy bambán sétafikálni. Milliószor elmondtam már, és most is megteszem. Bringázni veszélyes. Mivel te vagy a védtelenebb, neked kell figyelni arra, hogy ne … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 2 hozzászólás

Nekem ez most jóóó?

Emberek! Itt az idő megbeszélni a dolgokat, szóval figyelide a fületekkel, jól! Először is; Boldog újévet, karácsonyt, miegymás! Másodszor pedig szeretném megválaszolni a bringázással feltett általános kérdéseket. K: Miért Bringázol? V: Mert szeretek bringázni. K: No de miért bringázol Pesten, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 1 hozzászólás