2010. június hónap bejegyzései

Dátumok

Onnan tünt fel, hogy névnapom van, hogy kaptam egy smst a telenortól pannontól, amiben kedvesen felköszöntöttek a nevem napjának alkalmából.  Ennek tükrében csodálkozol, hogy elfelejtem a TE névnapodat (szülinapodat, évfordulódat, temetésedet, karácsonyt, húsvétot)? Ez egy nagyszerű szolgáltatás. Egyszer régen, hajnalban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

PHP finomság

Na ezt skubi! Amit akarok:  van egy asszoc tömböm, azt végignyalom. A tömbelemnek vannak állapotai (1,2), és van két feltétel változó. Ez azt szabályozza, hogy figyelembe vegyem e az adott állapot értéket. Ha nem, akkor nincs feldolgozás, átugorjuk a további … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Jatszunk!, Koczka | 1 hozzászólás

It’s Science!

Bréking! Amerikai tudósok végre felfedezték a vízzel hajtott autót! Az egyetlen probléma csupán…

Kategória: lol | 1 hozzászólás

Sound crashes in WoW with Wine

English post FTW. After i updated my ubuntu to 10.04 Lucid Lynx (These names…), my World of Warcraft started to behave oddly.  On both computers, we use it, the sound (ALSA through pulseaudio. OSS is shuttering.) randomly disappears, and you … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | Szóljon hozzá most!

A múlt árnyai

És íme még egy halaszthatatlan intézkedés kedvenc kétharmados, félcédulásainktól, mellyel megmentik szeretett hazánkat: A Nemzetbiztonsági hivatalt (NBH) azonnali hatállyal átnevezik Alkotmányvédelmi hivatalnak. Mond ki a betűszót! Megvan? Megfontolt, okos intézkedés, mi?

Kategória: lol | 2 hozzászólás