2010. május hónap bejegyzései

OMG, lol

Tényleg az az első lépés, hogy kihúzzuk szeretett országunkat a szarból, hogy egységesíteni kell az összes kormányzati portál kinézetét? Sok pénzért, haver cégénél feltételezem. Meg sem melegedett még az a kurva bársonyszék baszki… szerk: Viszont, ezek a .Net rendszerek, milyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Kezdőlap

Na fogadjunk, hogy ezt nem tudtad! Q:  Hogy lehet a kezdőlapot leggyorsabban beállítani a tűzrókában? A: A címsorban kijelölöd az urlt, és ráhúzod a kezdőlap ikonjára. Q+1: Wtf, Van a kezdőlapnak ikonja? A: Van. Az a házacska a címsor mellett. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

A kettős álompolgárságról…

Na, akkor most kell majd este nagyon odafigyelnem, mert ha megint hazarendelik a szlovák nagykövetet, az képes lesz szokás szerint pont engem majdnem elütni, ahogy kijön a követségről. Komolyra fordítva a szót, gondolkozzunk Béláim! Megszavazta, számomra megdöbbentő támogatottság melett, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Morfondir | Szóljon hozzá most!

A jövő harcosai

Ismerős a közepesen szar film, a starship troopers? Barlanglakók kedvéért. Acéltökü legények, és leányok (képzavar ja) írtanak halomra mindenféle bogarakat. Szokásos fordulatok: Odamennek nagy mellénnyel, hogy ki ha nem mi, de persze a bogarak megpicsázzák őket. Nagyon. Aztán odamennek mégegyszer, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

A másik oldal megismerése

Akármennyi rutinnal rendelkezem, továbbra is képes vagyok megdöbbeni, mennyi szuicid idióta vesz részt a közlekedésben. Ismerek tipikus halálkanyarokat, beláthatatlan kereszteződéseket, és – akármennyire eszement sebességgel közlekedem,- ezeket mindig fokozott figyelemmel közelítem meg. Még így is majdnem elbasztak egyszer. Nem az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 6 hozzászólás

Közrend!

A Fidesz nagy mellénnyel osztja (Pintér, lol), hogy majd ők megerősítik a közbiztonságot, sokkal több zsarut küldenek az uccára. kérdem én kedves fidesz, mégis honnan kerül hirtelen az utcára annyi új zsaru? Elárulom, hogy szent Viktor nem Pintér seggéből rántotta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 4 hozzászólás

Apache miafasz?

Szóval gondoltam letöltök egy melóhoz, egy Apache Tomcat 6.0.26-os szervert. Választhatok mindenféle windowsos distrok közt, de úgyse szervízként akarom használni, hanem close embended, linux alatt. Reflexből kiválasztom a tar.gz csomagot, kitömörítem, és viccből indítanám a bin/startup.sh-val. Nincs… Mi a franc, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | 3 hozzászólás

Obazzmeg

Szinkronizálnom kell egy Nokia telefont. Gondoltam, bekapcsolom a laptopomon a bluetoothot, osztán hadszóljon. Igen ám, de az ubuntu azt mondja, nem érzékel BT-t. Szarrá guglizom a netet, hogy ezt így miért. Egy órán keresztül küzdök vele… Furcsáltam, hogy semmi értelmeset … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Butaudi, Ego | 1 hozzászólás