2010. április hónap bejegyzései

Ami kimaradt

Ja igen. Éppen, egészségesen hazaértünk Ljubljanából, és egyből fejest ugrottam a melóba. Az utolsó képeket majd feltöltöm valamikor, ha eljutok odáig. Talán még írok is ezt- azt róla. Kicsit sajnálom, hogy nem jutottunk fel, de az öreg (Godó), meg az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

A férges

Nem vagyok egy kimondott Applet (tm,r,c) fanboi, és ezt sose tagadtam. Sőt egyenesen unszimpatikus nekem az egész cég. Designes szart árulnak kurvaolcsón, azzal a felkiáltással ez legalább működik. Mindenki tudja használni. Sose fagy le; És menő vagy vele. Ezek alapján … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | 4 hozzászólás

Győzni kell!

Kicsit matekoltam, de aztán rájöttem: Nincs mese, Ma este GYŐZNI KELL! Jobbak vagyunk, lenyomjuk őket!

Kategória: Ljubljana2010 | Szóljon hozzá most!

Úton, útfélen

A szlovén közlekedéstől megőszülök komolyan. Mennek mindenfelé, mint a mérgezett egerek, és csak teli zöld van. Kreszben járatlanoknak, ez azt jelenti, hogy amikor szabadot ad a lámpa, egymás keresztező forgalmak is elindulhatnak. Szóval, ha pl a főúton akarok balra le, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ljubljana2010 | Szóljon hozzá most!

Természet lágy öle

Voltunk Bledben, meg a Vintgar Völgyben. Bled az nem volt számomra annyira érdekes, bár szép, szép, de akkor csak egy kurvanagy tó. Egy óra alatt ráuntam. Képzeld el a Whörtenseet. Megvan? Rakd át Szlovéniában, oszt jónapot. Utána átmentünk viszont a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ljubljana2010 | Szóljon hozzá most!

On the track

Megyünk kirándulni Bledbe, nincs időm írni. Szegény lengyeleket nagyon megvertük, erre szerencsétlen horvátokat is rommá verték a szlovének. Megtaláltuk a szurkolói kocsmát. Ljubljana még mindig szép. Hetéényi Zooooli! Toooki! Képek itt!

Kategória: Ljubljana2010 | Szóljon hozzá most!

Első benyomások

Simán megérkeztünk Ljubljanába, hogy megnézzünk pár hokimeccset. Itt zajlik ugyanis a IIHF, divizió 1 (B) világbajnokság. A magyar válogatott pedig esélyes, érmes helyre. Az út egyszerű mint a faék. Pestről elindultunk az M7-en, mentünk koppanásig délre, majd egy kanyar, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ljubljana2010 | 2 hozzászólás

A broki rossz oldalán

A magyar norvég nem túl barátságoson (norvégok kicsit túl gecin játszottak néha, vagy mi voltunk lagymatagok) mérkőzésen felpattant Gerifiú ütőjéről a korong, lehetetlen szögben kivágódott a jobb sarokban. Átpörgött a védőháló fölött, és belezuhant a legszélső szektorba. Elég vacek szektor, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Hektor a Teknős

Régi elmaradásom, amit most bepótolok. Íme Hektor a baby Görög Teknős. Jobb kép majd lesz egyszer, addig is itt az első kép, ami róla készült. For the Record, megbízható forrásból szereztük, és CITES papírral regisztrálva őkelme. Bizony, nincs egy éves, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Most hallottam!

OMG, beszarsz! Az MSZP 43%-on, feldolgozottság 85%!!!! Ez a 2010-es választás nem hivatalos eredménye, és suttogó propaganda! Megbízható ismerősöm küldte susmusban. TUTI TIP! Lehet, hogy tévedtem?

Kategória: lol | 4 hozzászólás