2010. március hónap bejegyzései

Felújítás

Idióta baromarcú faszparasztok! Bár alapvetően nem érdekelnek a virágok, de: A madarász szerint a Nagy-tó partján évek óta fészkelő vad szürkegémek helyzete is kétségbeejtő, mivel a madarak alól gyakorlatilag kivágták a fákat, vagy elijesztették őket a fák megcsonkításával. A 10-15 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Fw: Fwd: FW: VÍRUS veszély! FONTOS!!!

Vigyázz, ha kapsz olyan levelet… amelynek ez a címe: Nem te vagy a fotón? A szöveg valami ilyesmi: Szia! Te regisztráltad fel magad erre az oldalra, vagy valaki felhasználta a fotódat!? A gyanútlan, és persze kíváncsi címzett nanáhogypersze rákattint a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | 4 hozzászólás

Erről van szó!

via a5.hu

Kategória: Ego, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Védelem

Sok spam érkezik .com végződésű mail címről. Kérjük, regelj másról! Eszem faszom megáll!

Kategória: Kitekintő, lol | 1 hozzászólás

Microsoft, böngészés és madarak*

Old story, de szokás szerint megbaszták a Microsoftot, az explorer miatt. Fizetniük kellett csilió dollárt, és egy peccsben fel kell ajánlani, hogy a (l)user szabadon választhasson 12 böngésző közül. Amikor meghallottam a hírt, megremegtem, és peccsnapon lehalkítottam a telefonomat, mert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | 1 hozzászólás

Változás szele

megcsapott, mint a pöceszag. Még el se kezdődött az igazi móka, de már most hányingerem van a közélettől. Épp ezért, taktikusan szarok bele az egészbe. Persze váltsátok meg a nemzeteteket, máriástúl, turulostúl, de engem hagyjatok vele békén. Köszi. Naív idióták, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

vtiger mező hozzá adása modulhoz

Hát a vtiger fejlesztői is bekaphassák a faszomat. Ahhoz, hogy látszódjon egy  mező az adott nézeten az adott modulon, a nézet mező (pl:  create_view) értékét a vtiger_blocks-ban 0-ra kell állítani. Jól olvastad, nem 1-re, ahogy bármelyik normális fejlesztő képzelné, hanem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Privát kulcs és cert importálása Java keystoreba

Mivel már sokadszor szopom végig ezzel a harcifaszt, leírom a legegyszerűb módszert step by step. előkövetelmények: legaláb 1.5 java jre, openssl. Lehet portable. 0. A forrásból kiolvassuk a privát kulcsot, illetve a szerver certificatet 1. létrehozunk egy PKCS12 formátumú kulcstartót. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | Szóljon hozzá most!

Hájper, hájper!

Videó, figyeloda!

Kategória: Kitekintő | 3 hozzászólás