2010. február hónap bejegyzései

Kód optimalizálás

Kollégától kaptam, megmutatom neked is: int[] arr = new int[64 * 1024 * 1024]; // Loop 1 for (int i = 0; i < arr.Length; i++) arr[i] *= 3; // Loop 2 for (int i = 0; i < arr.Length; … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | 35 hozzászólás

A helyzet fokozódik!

Volán bent a rájátszásban, jöjjön egy kis videó egyveleg a Hoki szépségéről. A kapusok is néha…(Tommi Satosaari) Folytatásban még néhány…

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Nem vagy te medve…

..azaz, hogyan kapcsoljuk ki a hibernálást Windows XP alatt. Mindennapi kockatipp, hopp! Hibernálás egy faszság az xpben. Kurva sok helyet foglal, és kell a winowsnak a nyugis szunya, hogy megszépüljön. Kikapcsolni egyszerű. Vezérlőpult, energiagazdálkodás, aztán már meg is van. Mi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | Szóljon hozzá most!

Figyelnek!

Olvasok egy érdekes bejegyzést a katpolon az al-kaidárol. Szólok neked, hogy olvastam egy érdekes cikket. A WordPress persze küld egy trekbekket a katpolra. Ma nézem a statisztikát, és .il látogatók. Hajjaj, a zsidók a spájzban vannak: shalom, yo! Amúgy meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, lol | Szóljon hozzá most!

Csak röviden

Ha twitterelnék, akkor azt írnám: Az MSZP-t elHagyó Miklós sose volt szimpatikus nekem. Borzalmas, hancus szóvicc, de néha nekem is szabad ilyentet. Amúgy a faszit már alpolgármesterként se bírtam, sőt rühelltem. Parasztáldozat? Legyen. Kérdés viszont, hogy az mennyire rossz már, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Kilátás

15. emelet, panoráma kilátás a Margit szigetre, meg a Budai hegyekre. Nézelődhetnék rogyásig, ha a látkép nagy részét nem rusnya panelok foglalnák el. Azok pedig se nem érdekesek, se nem szépek. Ezért inkább a madarakat nézem. Mivel nem tudják (vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Előre…

Szlovéniát kell verni a kézi-vb-re jutásért. Írja a zindex sportgéza blog. Már megint ezek a szlovénok. A magyar hokivállogatotnak is őket kell megvenniük (persze többek közt), hogy visszajussanak az A csoportba. Ez persze nem egy magától értetendő feladat, mert sokan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás