2010. január hónap bejegyzései

Nyelvlecke

A nap szava: to fornicate, mint ige, és fornication mint főnév. Ennek az ismerete új értelmet ad az RHCP Californication albumának.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

AQ, tömegpusztítás, fun times.

Érdekes olvasnivaló unalmasabb pillanataidra: Az al-Káida és a tömegpusztító fegyverek I. rész Nagyon zord.

Kategória: none | Szóljon hozzá most!

Difference between two dates in months

How to be gugli friendly: Small code to calculate the difference between two dates, in moths. Implemented in php. Note, that the start and end month is counted too. function monthsBetweenDates($year, $month,  $yearTo, $monthTo){ //Start and end month included in … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka | Szóljon hozzá most!

Ez mi?

Olvasom a zindexet. Az Apple öt állást hirdetett meg a weboldalán. Kicsit elgondolkodtam, hogy mikor tévedtem át a professönpontdzsobonlájnra. Egyátalán mit keres egy ilyen hír a főoldalon, és különben is miért olvasom el? Hát ki nem szarja le. Reklámnak szar, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Tömegköz.

Azt, hogy mennyire tele van a faszom a bkvvel, és a mávval, gondolom felesleges említenem. Fasszopó, ingyenélő banda az egész, ahol a szakszervezeti vezető (basszameg) minimum háromszor annyit keres, mint én, és egy ilyen fasszopó zsarolja, azokat a dákóslukkólókat, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

’80 jan. 8.

2007 március 15 – 2010 január 8. Senki se vádolhat kapkodással.

Kategória: Ego, WoW! | Szóljon hozzá most!

1. Hét

Egy hete van új év. Többek közt arra döbbentem rá, hogy a város kurvára büdös, és én minden nap hihetetlenül feszült vagyok. Lehet, hogy az időjárás teszi. Az tényleg igazán el van baszva. Idegesség ellen pont most találtam egyedülálló nyugtatót. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Hetek | 1 hozzászólás

Szevasztok!

Naszóval boldog új évet! Későn van, Volán kikapott , nem írok érdekeset. Ez itt most azért néz így ki, mert megbaszták a janicsárok a blogot (valójában a szolgáltatót, de ebbe most nem menjünk bele), és jtbs frissítettem az WP-t, meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!