2009. szeptember hónap bejegyzései

Pentest

Feltörték az autómat. ojee…

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

PC

A Mazsihisz alelnök bukása azért mennyi sztereotíp zsidóvicceskedésre ad már okot. PS: Most vettem észre. Mi a címe a cikknek az indexen? 1600 eurót lopott a Mazsihisz alelnöke node mi az URL? http://index.hu/bulvar/2009/09/17/kozismert_pecsi_lopott_2_ezer_eurot/ Winds of change?

Kategória: Ego | 4 hozzászólás

Hétvégzet

Láttál már bikát zakóban? Hát a hétvégén nagyon csinosan rászabták a volános srácok a salzburgiakra. 4:3-úgy, hogy 4:0 után a 3.-ban majdhogynem a csíkosok pöcögtették be nekik a pakkot, mert a Labanczok valami másik meccset játszottak. Ja igen, hokiról* beszélek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Timur Lenk

Nade nekem is jókor jut eszembe, voltunk Timurlenk koncerten múlt szombaton. Te figyelj! Ezek kurvajók. Bár halászúr blogját régóta olvasom, nem tudtam mire számítsak. Gondoltam, hogy valami alter, nehezen értelmezhetős cucc lesz, ehez képest sírtunk a röhögéstől, akkora arcok. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Lekvár

Aktivizmus, lekvár, örökélet, baloldalt mintegy közhasznú (x). Kattintsál rájuk szaporán mert fogy a sávszélességük (hotlinking FTW) Gazdag leszek, és elhúzok goára akkor rájösz, hogy mit fogsz csinálni akkor, amikor. Új blogállat is van. Karmazsintreff, világgyűlölő, IT anyázós. Jó anyag.

Kategória: PR | Szóljon hozzá most!

Megjelenés

Szóvá tette az egyik kolléganő, hogy öltözhetnék picit színesebben is. Nem igazán értem, mire gondolhatott, mert szerintem mind a fekete, mind a sötétkék szin. És kétféle szin pedig már változatosság. Azt azért remélem csak nem várja el tőlem senki, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás