2009. augusztus hónap bejegyzései

ati, wine: WoW!

imi írta: Ati kártya nem jó ómen. Tudom mennyek anyucihoz. Ha valaki Linuxozni szeretne, te viszont kőkeményen ki akarsz vele baszni mond azt: “Vegyél Ati videókártyát, mert az jó” A legnagyobb Blocker nálam a linux használatban, hogy ha játszani akarok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka, WoW! | 3 hozzászólás

ezmiez

static String valami(String s){ return s.substring(s.indexOf(“\””)+1, s.indexOf(“\””, s.indexOf(“\””)+1)-1); } Ez most vagy valami, vagy megy valahova. Mi ez, micsinál (Java)? Hogyan mondanád eccerübben? HF! update: Buherator nyomán: return s.split(“\””)[1]; De ezért még nem jár sör.

Kategória: Jatszunk!, Koczka | 5 hozzászólás

Kántor

Na ez aztán tényleg kurva nagy titok. Annyira nagy, hogy hálózatok 2-ben a tananyag része, és nem a zrinyin végeztem, hanem a szifen. /..törölve../ Amúgy meg: “Mindent tud rólunk a mobilunk”? Balikám, hülye vagy? Lófaszt se tud rólunk a mobilunk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | Szóljon hozzá most!

G33kz

- Láttad tegnap a meccset? – Faszt, linuxot telepítettem. És tényleg. Eltelt egy év, úgy döntöttem, gatyába rázom a “nagy” gépet, mert a legális windows (/flex) kinőtte a 10 gigás particióját. Ide oda variáltam a partíciókkal, és úgy döntöttem, ha … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | 3 hozzászólás

ügyszolg

Az megvan, hogy egy tesco hipermarket telefonszámát minimum 15 lépésben tudod csak kinyomozni? Ezek tutira rejtőzködnek.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!