2009. május hónap bejegyzései

Avid

Békésen tekertem hazafelé. Fáradt voltam, szóval nem siettem. Elhagytam a stadionokat, végigkerekeztem a város egyik legidiótább biciklijárdáján, és átkeltem a hungárian(?). Itt kicsit megtekertem, hogy elérjem a következő zöldet, de aztán hagytam kigurulni, lassulni, mert van ott egy hülye kihajtó, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Phailing

Kedves kliensünk A securitate okokbol kifolyolag zártuk le az ön kontját. Ez arra szolgál,hogy segitsék és védjék az ön kontját. Újra kell restaurálja az ön kontjának az adatait arra,hogy újra használhatóvá váljon az ön kontja,és bebizonzitja,hogy nem volt informatikai rablásnak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!

Jóslat

Értsd meg Anton, a kommunizmusnak három útja volt Oroszországban. Az első: hogy nagyszerű, csodás társadalommá fejlődik. De ez ellentétes az ember természetével. A második: hogy elkorcsusul, és elpusztul. Így is történt. A harmadik: hogy skandináv típusú szociáldemokráciává alakul át, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Morfondir | 1 hozzászólás

Oktatás

Karl, mefi a mérnökökről, hozzáteszem a magamét. Az informatikus mifelénk, – programozóknál -, szitokszó. Bár nekem is az van írva a diplomámra, hogy mérnök informatikus, de ha kérdezik a szakmámat, a szakirányommal felelek: Szoftverfejlesztő mérnök, és büszke vagyok. Ha bárki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Maszkos hülyék

Gondolkodtál már azon, hogy sokkal kisseb az esélyed bármiféle halálost elkapni azoktól a miazmáktól, amit a trendy, de gagyi maszkod kiszűr a pesti levegőből, ellenben a sisak nélküli bukás esélyesebb, és könnyen végzetes. Lassan itt a nyár, tobzódnak a divatidióták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 3 hozzászólás

Az van

Felnézek a vadiúj laptopról, és kicsit bambulok. Tizenvalahány emelet méter mélyen, lassan sompolyog a Duna, Ráérő emberek kocognak a Szigeten, végeláthatatlan sorokban pusztítják az autók a környezetet. De szép! Munkanélküli ember nem ír blogot.

Kategória: Ego | 4 hozzászólás