2009. április hónap bejegyzései

Válságkezelés

Tudtad, hogy Barack Obama pénzügyminiszterét (vagy mi a franc. Director of Budget) úgy hívják, hogy Peter Orszag? Magyarerő, világhatalom! Ő fogja átvezetni ámerikát a válságon, és akkor itthon is van remény. Asszem. Amúgy a Colbert showban az amerikai magyar nagykövet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Boldog

27. level completed. All this has happened before, and will be happening again. So, what’s the deal?

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Ki tudja?

Ne kérdezd miért buli másnaposan ripityára lőni egy cigisdobozt, utána meg egy óráig BBket hajkurászni. Egyszerűen csak jó.

Kategória: Airsoft, Ego | Szóljon hozzá most!

Az a kurva nyúl

JackRabbit webapp telepítése Eclipse alól, Tomcat 5.5-be, mindezt winXP oprendszerrel. Nem egyszerű mutatvány, majd ha sikerül, megmutatom, hogy kell. Előjáróban, állítás: If the URI is not specified, it’s composed as follows: rmi.uri=//${rmi.host}:${rmi.port}/${repository.name} De az init metódus: public void init(ServletConfig ctx) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka | Szóljon hozzá most!

Ha pornót akartok…

Gondolkodtál már azon, miért nem lehet pinát erotikus tartalmakat találni a google képkeresővel? Talán nincs ilyen kép a weben? Nehogymá! Ha magyarított guglival akarsz keresni, akkor kiszűri ezeket az eredményeket. Ezt hívják SafeSearch ™ lehetőségnek a gugli háza táján. Külföldön … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | Szóljon hozzá most!

Narancslé

Nincs kedvem írni, ezért médiablog. Oszkár, és a narancslé, hf!

Kategória: Ego, lol | Szóljon hozzá most!

Bevetés

Tingli-tangli

Kategória: Airsoft, Ego | Szóljon hozzá most!

Hátte?

Aki webmailon keresztül jut el a blogállatomra, árulja már el melyik bejegyzés érdekes annyira, hogy levélben kell küldözgetni. Köszi.

Kategória: PR | Szóljon hozzá most!

Költségek

Költségcsökkentés az kell. Egyetértek. Ugranak a támogatások, a 13. havi, meg minden más. Tök jól hangzik. Node kedves uraim, maguk az eszüknél vannak, kérem szépen? Elmondom, hogy ÉN hol kezdeném a költségcsökkentést. Nem építek völgyhidat két bucka közé. Nem fúrok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 4 hozzászólás