2009. március hónap bejegyzései

Ultramodern

Ezt olvasgattam, és itt akadt meg a szemem azon, hogy a gugli csodás fejlesztéssel örvendeztette meg a gmail felhasználókat. Undo (visszavonási) lehetőség az elküldött levelekre. Lestem is, hogy ezt meg hogy a rákba? Kilopják a target postafiokból? Elméleti szinten, ha … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, Koczka | Szóljon hozzá most!

Levélszemét

Ismeritek azokat a láncleveleket, amikben mindenféle halálos vírusokra figyelmeztetik a jónépet, megkaphatod B. Gates pénzét, illetve egy szegény agyonégett leprás csecsemőt támogathatsz minden egyes továbküldött szarral. Anyum rendszeresen kap ilyeneket, de nem küldi tovább ismerőseinek, csak nekem, véleményezésre. Lássunk párat. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | 2 hozzászólás

RIP

Tegnap elhunyt az egyik, ha nem a legjobb magyar jégkrongos, ifj Ocskay Gábor. 34 év, szívroham. Kár érte, de nagyon. Nyugodjék békében.

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Trendy

Bicajozni trendy. Beöltözünk valami színes, szagos, alternatív, megújító, underground cuccba, felpattanunk valami húsz évesre*, aztán – hajrá – ki a forgalomba. Széles vigyor, műanyagvirágok a kosárkán, Fiatalok vagyunk, királyok vagyunk! Mi baj történhet? A zindex is megírta (ergo a story … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: bicajoskisokos, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

JG G36c vs. JG AK Beta

Írtam egy rövidebb szubjektív szösszenetet a G36c-ről, és a Betáról a softair fórumba, és gondoltam átemelem ide, okulásotokra. Nekem G36c-m van, asszonynak fixtusos betája. Hosszra nagyjából egyformák, a G36 kicsit talán nehezebb, és más a súlyeloszlása. Én idegenkedek az AK-któl … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Airsoft, Észosztás | 2 hozzászólás

Na és most?

Mongyonle, mongyonle. Hát nem lemondott ez a bitang? Akkor most meg hovatovább?

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Sánta ló

Pénteken elindultam haza, és kb 20 métert sikerült megtennem, amikor furcsa kerregést hallottam a bicajból, össze-vissza ugrált a lánc a középső tárcsán, és úgy nagy általánosságban nem akart működni. Lenéztem, döbbentem: 8as lett a fogaskerékben. A külső tárcsa valamilyen rejtélyes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 5 hozzászólás

SQL kezdőknek

Francnak annyit gépelni… Lépjünk be a phpMyAdmin-ba a rendelkezésünkre álló SQL login-nel. Bal oldalt válasszuk ki a megfelelő adatbázist, amely a WordPress blogunkat hajtja. Jobb oldalt válasszuk a lap tetején található “SQL” hivatkozást. A megjelenő szövegdobozba írjuk be: DROP DATABASE … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | 5 hozzászólás

Előre

Asszonnyal tegnap azon filozofáltunk, mifasz lesz itten 15.-én, Azt biztosan tudom, mi nem lesz. Mi. Elvonulunk a vidéki birtokra, mert ott jobb. Megérne az is egy mesét, hogy nemzeti ünnepeken már nem lehet az utcára menni, de inkább maradjunk annyiban, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Morfondir | 4 hozzászólás

Ki a válságból…

Az lesz a megoldás, ha végre elindul végre felfelé az olajár? Őőőő, akkor köszi nem. Inkább a válság. Emlékszem, régen sokan sajnálkoztak (azóta állástalan bankárok, lol), hogy de rossz, hogy zuhan az olajár, meg válság, meg szegény arabok.  Az arab … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zanyad! | Szóljon hozzá most!