2009. február hónap bejegyzései

Airsoft (Kezdeti költségek)

Gondoltam leírom milyen járulékos költségekkel jár, ha airsoftozni kezdenél. Nem akarok profi leírást írni, fogadd csak el, mint kezdőknek, kezdőtől. Tegyük fel, hogy költségminimalizáltan akarsz belefogni. Gondolkodjunk új fegyverben, mert a használtat venni kissé lutri. Főleg nekünk kezdőknek. Kiolvasod a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Airsoft, Észosztás | 5 hozzászólás

Mindennapi hősök

Mostanában lepottyant pár repülőgép Csőstül jön, amit infosan úgy kell mondani: A diszkrét események hajlamosak időben sűrűn, burstokban keletkezni. , és ezért leírom, amit már régen meg akartam osztani, de aztán mégse sikerült, mert elfelejtettem sok a dolgom. Szóval volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Got my mind on the money

Fallout L.A.R.P. Hatvan – Nagygombos Kurvajó volt, olvasd el a fórumon, ha érdekel.

Kategória: Airsoft | Szóljon hozzá most!

evoTech

Csodálatos a technika fejlődése! Douglas Adams vagy tizenegynéhány éve megírta, hogy imádja a kütyüket, van is neki belőlük egy szekrénnyi, de ami nagyon felbassza az agyát, hogy egy másik szekrény kell ahhoz, hogy tárolja a kütyükhöz való tápegységeket, és kábeleket, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka, Morfondir | 4 hozzászólás

Nevessünk

Mindennapi idiotizmusunkat add meg nekünk ó uram! Másról akartam írni, de elkezdtem netezni. Az első okosságot a zindex szállította. tl;dr: Főiskolások bebasztak, és dugtak. Két fiú, két lány. A harmadik pasi (luzer) filmezte őket, és felnyomta a cuccot a netre. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, lol | 1 hozzászólás

Arktisz

Szeretném leszögezni, hogy az égvilágon semmi bajom a gyaloglással. Az sem zavar igazán, hogy ha mindezt 0 fok körül, hóban kell elkövetni. Sétálni, bicajozni: jó. Lehet nézelődni, cigizni, és akár egy pár sör is legurul. Azonban, ha azon ritka alkalmakkor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego | 1 hozzászólás

Nem különös

A megkéselt, összevert kézilabdásokról nem véletlenül, nem írok semmit. Rendszeresen történnek különféle gyilkosságok, erőszaktételek, meg általános rosszarcúságok. Ezenek hány százalékáról tudsz? 10%? És mennyin háborodsz fel? 5%! Megöltek egy kézilabdást. Amíg meg nem halt, a rajongókon kívül senki sem hallott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | Szóljon hozzá most!

Raep

Minap bevásárolni mentem kőbányán. Asszony azt mondta, hogy vegyek margarint, de ha van tojás, akkor hozzak tizet. Bár nem igazán értettem, minek, de a béke kedvéért vettem 10 margarint. A spar plus előtt elhaladva, egy kisebb csoportosulást láttam. Két csöves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

hedshot

Mit csinálok vajon hajnali kettőkor? Épp a pánzvonatot nézem a tévében, és egy 1,3 GB-os dbx (Outlook Express) akarom kinyerni a leveleket, mert hírtelen úgy döntött, hogy kapdbe, és nemá mégse. A jaeger meg elfogyott. Nem jó ez így. Már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 3 hozzászólás