2009. január hónap bejegyzései

Válság

Mi folyik itt Gyöngyösön baszki? Azt olvasom, hogy mindennap kirabolnak már egy bankot. Ennyire dübörögne a vállság, vagy a bankok önmagukat rabolják ki, a biztosítás miatt? Az se lenne egy utolsó trükk. Másik zseniális bulvár ami terjengett a héten: 9 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Teleregény

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik. Ez az új kedvenc blogomnak a CV-je. Tibor a taxis, portás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Kitekintő, lol | Szóljon hozzá most!

Térdre!

Kollegával dohányzunk, egyszer csak megszólal vígasztalhatatlan hangon: Beszéltem a haverommal, és azt mondta, hogy nem jön a koncertre*.  Kérdezem miért, erre azt válaszolja, hogy függönyt megy venni. Ilyen az igazi metálarc baszki! *:Children of Bodom, Canibal Corpse. Hörihöri, halálmetál.

Kategória: Ego, lol | Szóljon hozzá most!

Szűkül

Oké, hogy mi épül ott, de mi épül a Margit hídnál? Már nyáron is felfigyeltem arra, hogy különféle uszályok hoznak egy csomó földet, amit egy daru igényesen beleborogat a vízbe, a budai oldalon. Kicsit elmerengtem, hogy mi lehet, de arra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Csúcsdísz

Oszkár segít karácsonyfát díszíteni. Háttérben pedig Die Hard szól, de ha nem ismerted fel, akkor szégyeld magad! Az egyik legtutibb karácsonyi film.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Támogatott

Most éppen az OEP helyezte a abszurd fogalmát új megvilágításba. Voltam dokinál, aki felírt nekem egy új szert. 10mg-s a cucc, de a dózis 1x5mg-t ír elő. Rákérdeztem a dokinőnél, hogy wtf, de ő csak annyit felelt: “Hát vegyen be … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, lol | Szóljon hozzá most!

Smokin’ in da rain

Értelmezzük közösen a következő életképet! Baszottnagy béemvé leparkol, tökéletesen szabálytalanul. Kipattan belőle egy vén faszi a vezető ülésről. Kivesz egy kabátot, és egy táskát hátulról, és berakja a csomagtartóba.  Körülnéz, rágyújt, és úgy marad. Az eső közben zuhog. Pár perc … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 3 hozzászólás

Tisztább, olcsóbb

Én tartom egyedűl furcsának, hogy az ivóvíz olcsóbb, mint a szennyvíz?

Kategória: Morfondir | 3 hozzászólás

Rokkerek

Nagy, tollas, fekete, és idegesítő a hangja. Mi az? Kattints osztán metál!

Kategória: PR | Szóljon hozzá most!

Megy a…

Olcsó a benzin. Azért olcsó a benzin, mert lement a kőolaj nemzetközi ára. Asszem. Hallottam híreket, hogy ezért sajnálni kéne az arabokat, mert az olcsó benzin az nekik nagyon rossz. Hát, valahogy kurvára nem tudok velük együttérezni. Kevesebb lesz az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!