2008. december hónap bejegyzései

Szia! Eloszor is Bekes Boldog Karacsonyt kivanok! Masodszorra, amiert hozzad fordulok, az pedig az, hogy hallottam, hogy szeretned a szunetben megnezni a mostani filmsikereket, a legjobb sikerfilmeket stb. Tudok egy oldalt, ahonnan az OSSZES magyar filmet le tudod tolteni! Hat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, PR | Szóljon hozzá most!

A frankó

Azt mondtam már, hogy a faszom a vasutassztrájkba? Nem mintha mostantól túlságosan érintene már, szerencsére, de akkor is bassza az agyam, hogy ezek miatt érek sokkal bonyolúltabban a munkahelyemre. Persze értem én, hogy ilyenkor hideg van, meg szar dolgozni, de … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Kitekintő, Zanyad! | 2 hozzászólás

Dumaláda

Csak most, csak önöknek, csak az UdiEgoBlog(tm)-n: Az utolérhetetlen! A megismételhetetlen! Az egyetlen! A fantasztikus: Oszkár a beszélő csodalóri! Csak tessék, csak tessék!

Kategória: Ego, lol | 3 hozzászólás

Tovább, előre…

A turulmeme-s megosztásban anyáz be egy csávó, és nem itt a kommentben. Ez akkor most már a web 3.0?

Kategória: Ego, Kitekintő | 1 hozzászólás

Blog.hu Komment lecserélés (1337 h4x0r1ng)

Nem véletlenül vagyok szolgáltatásfüggetlen blogger. Ha most, teszem azt, blog.hu-s lennék, akkor vörösödő fejjel szidnám az egész kurva banda, pénzéhes, ribanc anyját. Miért? Valamelyik faszarcú zseni kitalálta, hogy a blog tulajdonosa NEM döntheti el, hogy engedélyezi e a blogján az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Kitekintő, Koczka | 6 hozzászólás

Zaj

Hihetetlen mekkora zajt generálnak a tehetségtelen indiai programozók. Ír egy barom egy abszolút gagyi stepbystep tutorialt, amire azz összes többi töketlen kattint (mind indiai, a kommentekből kitűnik), az oldal pagerank pedig az egekben. Aztán amikor sok töketlen ír ilyen hasztalan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego, Koczka | Szóljon hozzá most!

Okosan, ügyesen

Dübörög a válság, cégek rúgnak ki embereket, mindenki a kormánynál hisztizik megoldásért. A gazdászok még nagyobb kurvák. Ha túl sok a búza, akkor máris traktorok hömpölyögnek a fővárosban. (érdekes módon mindig akkor, amikor különben nem lenne dolga a traktornak. Szántáskor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | 6 hozzászólás

Álomvilág

A reggeli munkábajárás szocializációs vakvágány. Szürke rémálom. Mélyen az arcomba húzott csuklya alatt török előre, és remegő ajkakkal imádkozom a mindet feloldó entrópiáért. Mindehol halott birkákat látok. Felrémlik előttem, az elémvágó (mert nagyon fürgék, ha akarnak) nyugger összeroncsolt holtteste. Érzem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego | Szóljon hozzá most!

Hetimadár

Danka Pista. Sirály!

Kategória: PR | Szóljon hozzá most!

Romantika vége

Az megvan, hogy egy csomó filmben, regényben hogy szokott kiderülni, hogy a boldog pár gyermekáldás elé néz: A csajszinak egyszer csak feltünik, hogy mar 2 hónapja nem jött meg a havi. (nem a fizu) Zavarodottan elmegy a nőgyógyászhoz / vesz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | Szóljon hozzá most!