2008. november hónap bejegyzései

Oszkar vs. Laptop

Hülyepapagáj, hétvégére.

Kategória: Ego, lol | Szóljon hozzá most!

Behemoth

Miért nem vagyok meglepve? Milliószor mondtam már, hogy a terepjárókat, hobbiterepeket, és azokat a böszmenagy SUVokat ki kell tiltani a városból a gecibe. Miért? Elmondom. Legtöbb esetben az ilyet a gazdag faszparasztok veszik, pénisz pótlékként, vagy azoknak a kurvája (mopsszal:P) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | 2 hozzászólás

Az van

A tüdőm teljesen jól van köszi a kérdést. 98%-s szaturáció, névleges kapacitás, túnusos, határozott rajzolat, kicsi pasztel beütésekkel. Szép felvétel, biztos azért, mert mosolyogtam. És nem Lupus. Más. Azon gondolkodtál már, hogy miért van a papagájoknak ragadozó csőrük? Darwin, meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Morfondir | Szóljon hozzá most!

Fourwheeled

Létezik szánalmasabb dolog, mint egy skodapiros (120Sl piros, to be exact. Öregebbek érthetik) Z4? Amúgy képzel el, hogy hirtelen felindulásból autó üzemeltetővé léptem elő a hétvégen! Ez azért jó, mert végre betölti valami az űrt a garázsomban, és hétvégéken olcsóbban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Fertelem!

Én alapvetően kedvelem az állatokat. Elviselem a szándékosan kitenyésztett mutánsokat, amíg azok mutatnak hasonlóságot az eredetire. A színmutánsokat pedig határozottan kedvelem. Példának már is itt van Picurka, a törpepapagájom. Vannak azonban förtelmek, amiket, ha meglátok legszívesebben beléjük rúgnék, aztán falhoz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Zanyad! | 6 hozzászólás

Re: Precedencia

Következzék a megfejtés, mert – feltételezem -  már mindenki tövig rágta a körmeit az izagalomtól, hogy mi lehet a rém gagyi java-kód titka. Az output: Ez a: 11. elem Ez a: 21. elem Ez a: 31. elem .. stb Elsőre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | Szóljon hozzá most!

Ma, Zsong

Minden évszaknak megvan az a napszaka, ami szép. Ősszel a hajnalok a szépek, amikor a ködben tekersz az avaron. Úgyanez éjjel szar, mert nyirkos hideg van, mindent áthat a rothadásszag, és kurvára nem látsz semmit. Az éjszaka a tél napszaka. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Color.getRGB()

Sokszor elmerengek azon, hogy ha Barack nyer, akkor valóban néger Direkt nem színes bőrű. Már Hamiltonnal kapcsolatban kifejtettem, hogy mekkora baromság, ez a nyálas eufemizmus. lesz e usa elnöke. Szerintem nem lesz USAnak néger elnöke, még akkor se, ha a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Morfondir | 2 hozzászólás

Champ

A forma1 világbajnoki döntőt frapánsan összefoglalva: Ennyi!

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!

Creative SB0220 – Emu10k1 JFF szopacs

Hát a kreatívnak bizony a jó büdös kurva anyját! Megvették az EMU-t kilóra, és belerakták az emus csippeket a Kései Live, illetve az Audigy szériákba. Eddig rendben is lenne, de elvárhatnánk ezektől a szerencsétlenektől, hogy legalább drivert adjanak a kurva … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | 5 hozzászólás