2008. október hónap bejegyzései

Precedencia

Szevasztok kockák, játszunk! for(int i =  0; i<100; i++) if(i % 20 > 1) System.out.println(“Ez a:”+(i/20)+1+”. elem “); Kérdés: Mi az output? Futtatni nem ér. Mondjátok meg így ránézésre! szerk: Majd elfelejtettem: Java.

Kategória: Jatszunk! | 3 hozzászólás

Welfare

Emberek. Itten a Kánaán, nem kell továbmenni. Egy mozdulattal megerősödött az ország, mivel annyi baszakodás után végre megkaptuk a platina hitelkártyát, egyenesen az IMF-től, meg a haverjaitól. A tőzsde ettől egyből olajat pisilt, és elindult a mutató felfelé, mint a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | Szóljon hozzá most!

Szopacs

Aztarohadtmocskoskurvaéletbemárhogy nyüvedjenmegazegészavérbederögvest! Világéletemben Nvidia kártyáim voltak, de minden okos azt magyarázza, hogy az Ati mennyire fasza, azt vettem.  Elkapott a kalandvágy, tekerem a linuxot, merthogy mennyire jó lesz az, hogy végre nem intel videokártyám van, és hasítani a wow. Hát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego, Koczka | 3 hozzászólás

Prophecy

A lakáshitelem 5 éves kamat kamat periódusú, Forint hitelben van. Na most mégis ki a hülye, he? Vegyél fel deviza hitelt, azt…

Kategória: Ego, lol | 1 hozzászólás

Degeneration

Na ezt figyeld! 3.1 95 és NT 4 98, 98SE, ME 2000 (ez volt különben a legnagyobb kedvencem btw) XP Vista 7 7? Mi a faszom van már? Ilyen kacifántos nevek után csak simán odaböffentik, hogy 7? Nem túl konzekvensek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő, Koczka | Szóljon hozzá most!

Eljovetel

Mit nekem a Moser? Mit nekem a Puch? Mit nekem a Pinarello? Az max csak arra jó hogy eltekerjek Pinafarinaba, es egy árnyékos teraszon bedobjak Pina-coladát. Nem komálom ezeket a márkákat, én az igazi amerikai vasakban bízom. Hiszen ők voltak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken, lol | 7 hozzászólás

HQL

Egy FETCH nem csinál nyarat! Bocsesz…

Kategória: Koczka, lol | Szóljon hozzá most!

Szejjelszivva

Asszony elkezdte minap nézni a Tottorót. Ez elvileg egy mese, de ahogy néztem, egyre jobban tudatosult bennem, hogy ez egy sehova se vezető narkós mese. Nem tudom, mit szívott Miyazaki, amikor rendezte, de száz százalék, hogy nem volt agyánál. Olyasmi, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Morfondir | 1 hozzászólás

Bikfic reloaded

avagy: Sejtheted mi következik Múlt pénteken zúztam hazafelé. Közepes forgalom, siettem is, szóval visszakettőpadlógáz elkezdtem tekerni kényelmesen gyors tempóban. Egyesek szerint ez eszetlen száguldás, de én a harmincas tempót nem tartom annak. Közeledik a bözske, előttem egy futárarc fixisítve. Beállok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 3 hozzászólás