2008. szeptember hónap bejegyzései

Mindennapi furasagok

Furcsálkodjunk kicsit dolgokon, amig talán nem is furcsák… Szirénázva jön a yardos minibusz. Leparancsol mindenkit az útról, valahova nagyon siet. A kocsiban ül elöl két fakabát, hátul pedig tele van nyugerekkel, akik vigyorogva élvezik a száguldást. Megkülönböztető jelzés indokolatlan használata? … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

All a pot!

Lastfm -> Akado -> Description: Russian schizo-gothic-black-nu-metal Előtte meg valami finn industriál rockot hallgattam. Erre dolgozom. Valaki mentsen meg! Ps: Alternatív megoldás: winampot, meg difm-et vissza, vagy ölök. update: Rammsund - Hjartet mitt brenn Aztabammeg… Erre keress rá, és sírni fogsz!

Kategória: antisoc, Ego | Szóljon hozzá most!

Dugasz

Forgalmi helyzet: Dugó. Dugó? Dugó! Hülye vagy? Milyen dugóról beszélünk aranyapám? Autómentes nap van baszki. Ilyenkor nincs dugó, hiszen nincs autó az utakon. Helyettük van egy csomó baromarcú, akiknek begyógyult a seggük alá az autó. Összetorlodnak? Miért ültek bele… Maguknak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 1 hozzászólás

Grand theft wtf?

[10:28] Udi <- ^o): olyan sztorim van, beszaról [10:28] Udi <- ^o): most hallottam [10:28] Udi <- ^o): csávónak felnyomták a kocsiját [10:28] Udi <- ^o): de nem vittek el semmit [10:28] Udi <- ^o): csak a légzsákot a kormányból [10:29] o: looooool [10:29] Udi <- … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: lol | 1 hozzászólás

Matracz

Hasonlóan kezdeném, mint a Snatch-ben a Török: Hogy mit tudok a gyémántokról? Amszterdamból jönnek, nem? Mit tudok én a matracokról? Fekszünk rajtuk, nem? Jogosan merült fel a kérdés, hogy mitől jó egy matrac. Legfőképp, miért fizessek egy matracért kétszázezret. Voltam … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

FUBAR!

Na, ezen beszarsz! Van egy csomó jsp oldal (jó elbaszottak tbh), és egy bizonyos oldalon, egész picit elbaszódik a style. Egy css-ben van minden, és az alapvetően működik, csak a betüméretek lesznek nagyobbak, ami kicsit szétrántja a designt. Pont annál … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Butaudi, Ego, Koczka | Szóljon hozzá most!

Die in Fire… Fox!

Most nagyon csúnyán kiakadtam a lángrókára! Fejlesztgetek, és észreveszem, hogy az egyik JS scriptem összeszarta magát. Két napja még pöpec volt, de mivel többen dolgozunk a projekten, megeshet, hogy müködő dolgok kevésbé lesznek működők a többiek ténykedése során. (khm…) Belenézek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Atom!

Szóval beindult az a bazinagy masina svájcban. Ez azzal szórakozik (már amennyire tudom), hogy részecskéket hajt a fénysebesség közelébe, aztán jól összeütközteti őket. Azért csak fénysebesség közelébe, mert Einstein szerint gyorsabban nem nagyon megy ebben a dimenzióban. Ez már érdekes, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő | 1 hozzászólás

Multi-Purccantas

Mentés közben rohadt ripityára az eclipsem (Ami minden ellenére a világ legjob IDE-je. Uff!). Adat nem veszett, csak éppenséggel nem is mentett.  Mivel épp volt a bufferben párszáz sornyi kódom, gondoltam, nem kéne, hogy elvesszenek, mentsük meg a tudást! Taskman, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego, Koczka | Szóljon hozzá most!

More Kczka

var myArray = new Array(); myArray['one'] = 1; myArray['two'] = 2; myArray['three'] = 3; // show the values stored for (var i in myArray) { alert(‘key is: ‘ + i + ‘, value is: ‘ + myArray[i]); } Forrás Ez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka | Szóljon hozzá most!