2008. augusztus hónap bejegyzései

Whats your game?

Udi vagyok, 2x éves. Két éve ismertem meg a wowot, és egyből megszerettem. Előtte sokat CSztem, és DoDoztam a neten, ez töltötte ki az estéimet. A meghajtómon több gigányi játék volt, és nagyrészüket végig is játszottam. Eljártam kocsmába, bicajozni, görkorizni, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, lol, WoW! | Címke: | Szóljon hozzá most!

Out there

Ki tudná megtippelni, milyen operenciás rendszert használ a NASA az űrlaptopokon? Válasz a hajtás után…

Kategória: Kitekintő, Koczka, lol | 1 hozzászólás

I’ll disconnect your ass

Van egy kis időm, észt osztok. Először is, van egy dolog, amit kibaszottul gyűlölök. ez pedig nem más, amikor vezetés közben a paraszt telefonál. Nem headsettel, hanem csak úgy manuálisan. Rohadjon meg az ilyen! Van azonban egy dolog, amit ennél … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego, Kétkeréken | 2 hozzászólás

Tremble

Google termékek. Mindannyian használjuk őket. Nem csak mert jók, hanem mert google. Ez olyan dolog, mint hogy bármilyen szart le lehet nyomni az emberek torkán, ha van rajta egy alma ikon. Nem érdekes, mennyi hibája van a konkrét terméknek, alma … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, Koczka | 3 hozzászólás

Winds of change

Tegnap délután kidbobtam egy csövest a házunk udvarából. Azelőtt sose tettem ilyet. Talán mert nem éreztem otthonomnak az albit. Ez viszont az én váram. Talán még lokálpatrióta is leszek. Amúgy új helyen dolgozom, és itt nagyobb a szigorúság. Kevesebb poszt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

de végül…

Azért megvan annak a bája, hogy végigagonizálom a szabadság előtti munkanapot (tevékenyen) felmerülnek mindenféle vicces adminisztrációs baszok, ráadásul a gatyámon is ott virít hivalkodóan két meglett vércsepp. szép az élet.

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Bikfic

A bejegyzés címe bukfenc lett volna, de a bikfic jobban tetszik, még akkor is ha értelmetlen, és abszolút nem kapcsolódik a témához. Kurvajól indul a hét, ugyanis, hosszú évek után, sikeresen megújítottam a KTT* tagságomat. Kőbányai lettem ugyebár, és innen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 4 hozzászólás

Jarulekos…

Feloldom az önként vállalt NDA-t, ~ Non-disclosure agreement. Blizzard szokta alkalmazni a fan-siteokkal szemben. Amíg ez a szerződés érvényben van, nem ejthetsz ki egy benső infót se a játékokról, különben ügyvédek gaz hordája gankol itélet-időkig. és elmesélem, hogy vettem egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Zanyad! | 2 hozzászólás

Költői kép! Unom már, hogy mindent el kell magyaráznom.

Kategória: Észosztás | Szóljon hozzá most!

Mit mivan?

Az van, hogy kőbányai lettem. Meg semmire sincs időm, de legalább melóban se unatkozom. Konkrétan nyelvem a sárga földig. Milliófelé kéne szakadni, az van. Meg a faszom. Na az tele. De pár napja sokkal rosszabb volt. Most már nem fáj, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!