2008. július hónap bejegyzései

A szokes

Elszökött az egyik papagájom, a Kicccsaj. Olyan módon, hogy még abban a sorozatban szereplő agyontetkózott csávónak is becsületére vállna. Az etetőn keresztűl kitörtek, és a Kicccsaj elcipelte magával a konyhában lévő szemetesig. Ott lerakta, és elillant. Csak ennyit sejtek a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: none | 2 hozzászólás

Beta

You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome! Szóval béta tesztelő lettem. Tudjátok mi a furcsa? Fizetés nélkül tesztelek egy játékot, amiért valójában én fizetek, és még örülök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, WoW! | 2 hozzászólás

No_sound

Leültem egyik este zongorázgatni. Éppen beskálázok, és a felső oktáv furcsán szólalt meg. Konkrétan sehogy. Nincs itt semmi probléma, nem basztam neki oda eléggé. Odacsapok, nyekken egyet, de nem az igazi. A teljes oktáv leutése egy kicsit fura volt, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Butaudi, Ego | Szóljon hozzá most!

Spin

Az a baj, hogy sose arra van időm, amire szeretném, de amire meg muszáj, arra meg alig, ha érted, hogy értem. Mivel a kurvafasza porszívóm motorja beadta a kulcsot, elmentünk venni újat, népmeseit. Megvan a szar sztori, amikor hozott is, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Discon

Egész nap el akartam mesélni, milyen az Indiana Jones 4, de szopatott a kurva Host (99,9%-os rendelkezésre állás, hah!) Szóval ez most már csúszik. Ellenben egy kis kockalol: Behold, loadbalancer! function rand_link_hallg() { var a; a = Math.round(Math.random()*2); // a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka, lol | 1 hozzászólás

Bugfix

Tegnap egyszerűen elszállt a net a gépemen. A kapcsolat állandóan alaphelyzetbe állt, és nem működött kézfogósdi, ellenben a DNS lookup igen. Hosszas debuggolgatás után leírtottam a Zonealarmot, és megjavult. Erre ma olvasom az indexen: Teljes iparági összefogás kellett ahhoz a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | 1 hozzászólás

Kommunikacija

Beszélgetek az eladóval az edigitalban. – Szia. A tegnap megrendelt 12” pirospöttyöslabdámért jöttem. – Sajnos nem érkezett meg. Holnapra itt lesz. – Tegnap azt mondtátok, hogy ma tutira itt lesz. Honnan tudjam, hogy holnap tutira itt lesz, ha ma sincs … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Outlaw

WTF? Az új európai telekommunikációs törvénynek elméletileg az volt az eredeti célja, hogy harmonizálja az egyre nagyobb növekedést mutató telekommunikációs piac szabályozásait, néhány új javaslat értelmében azonban az egyes kormányzatoknak lehetőségük nyílhat arra, hogy meghatározzák: országukban mely szoftverek használhatóak törvényesen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | 1 hozzászólás

Skizoid

Azt mondja a FIDESZ (jobb oldal), hogy csökkenteni kell az üzemanyagnak a jövedékijét, meg csökkenteni kéne a gáz, távhő áfa tartalmát, meg csökkenteni kéne az alapvető élelmiszerek áfa tartalmát. Így mindenkinek jó lesz. WTF alapvető élelmiszer különben is? Nekem Pl: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | 5 hozzászólás

Ertheto

if( ret.hasNext() ) { Object[] data = (Object[])ret.next(); return (String)data[0]; } helyett inkább if (ret!=null) return (String)((Object[])ret.get(0))[0]; de nem? Update: Tekerjük tovább a gondolatot ala programozás 101. Tegyük fel, hogy az érdekel, hogy van e valami a listában, és erre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | Szóljon hozzá most!