2008. június hónap bejegyzései

Rablol

No ha ezt nem kapják el, akkor oszlassák fel a rendőrséget. Bár, hogy az ördög ügyvédje is legyek, ha letolja a haját nulással, és szakálat növeszt, akkor senki sem fogja felismerni. Ha így marad, akkor pedig stopper indul kedves fakabátok.

Kategória: Kitekintő, lol | Szóljon hozzá most!

Elveszett, de megtalaltuk

Előjáték: Továbbra is állítom, hogy az U2 szerintem szar. Vagy csak simán nem tudom értékelni Bono vonyítását. Lehet, hogy jó hangja van szerinted. Zámbó J.-nek is jó hangja volt. Mégse tudom elviselni. Amúgy rádiót hallgatok. Ennek az egésznek semmi köze … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Muzikális | 1 hozzászólás

Teszko-diszko

A botrányos holland-orosz meccset Az a legnagyobb baj, hogy nem tudok haragudni a ruszkikra, mert nagyon szép gólokkal nyertek. a korvinteraszon néztük meg asszonnyal Ez hülyeség, hogy asszonnyal, hiszen valójában a férfi nyal, az asszony pedig nyel. Bocsánat, ez szar … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Hattyudal

Már korábban is hallottam az iWfW-ről, interernésönel who fucks who és a teljes  subba közösség rá volt izgulva, hogy meghívót szerezzenek, mert mókásnak tünik. Olyasmi akar lenni, mint a wiw, (és úgy is néz ki), de van benne egy kis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Azottkutya

Komolyan mondom, ha még egy faszpicsát meglátok a zuhogó esőben állni, az esőtető alatt, kinyitott esernyővel, azt menten berúgom a villamossínek közé. Az még rendben, hogy voltam akkora fasz, hogy esernyő nélkül indultam el, de ez nem mentség számukra. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Non-Breaking

Nem történt túl sok érdekes mostanság, ezért tömbösítve kapjátok. Tegnap a nyugatitól, a blaháig kergetett egy faszparaszt astrás köcsög. Az volt, hogy szépen, tempósan haladtam, nagy forgalom se volt, de ennek a baromnak nagyon nem tetszett, hogy merészelek én az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Gambling

Figyelmeztetés: A szerencsejáték kockázatos. Azzal, hogy Ön ezeken az oldalakon játszik, kockáztatja, hogy pénzt veszít vagy lélektani sérülést szenved. Játékának kockázatát Ön viseli! Nem szoktam különben focit nézni, pláne nem fogadni rá, de a nagyobb eseményeket mindig megjátszom. Nem értek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Morons

Kávé, cigi, hírpercek. Asszondja a rádió, hogy az APEcH lekapcsolt pár adócsalót. 30x millát akartak ellopni, de elkövettek egy apró hibát. Mind a 237 kamu adóbevallást ugyanarra a címre állították ki. Nagy a család, na. Azért örülök, hogy éberen működik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

The Rage

Unleash the fucking Rage! Együtt tudok érezni a csávóval, néha én is át tudnák menni berzerkerbe. Irodai környezet csudás hatásai bammeg. Itt van mégegy videó, az egyik csávó mobiljából. (Látható is az első videón, ahogy veszi) Figyeljétek meg, hogy kezelik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!

Buon giorno Italia!

BWAHAHAHAHA! We are not hungry, lol! A legjobb, amikor komentben valami nagytudású elkezdi védeni a műsorvezetőcsajt: “Miért csesztetitek? Tök könnyű összekeverni a magyar, és az olasz zászlót.” “Te összekevernéd az orosz, és a francia zászlót? Ugyanaz a logika.” Win!

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!