2008. május hónap bejegyzései

Endangered

Egyszer már leírtam ezt egy fórumban, szóval copypasta, kisebb editekkel. Másvalaki írta: Udi írta: Ma (is) majdnem kinyirt egy bamba autós. Most kezd elmúlni a remegésem vazze. motor, bringa vagy lábbusz vazze? Bringa vazze. Ha motoron lettem volna valszeg beépülök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Olcso husnak…

Ismerősnek ingyenes PHP hostingot kerestem, külföldön. Hát ne tudd meg, mekkora szopás! Ebből a listából indultam ki, lássuk mikkel, miért szoptam. Hostia Kicsit lassú, de logikusan felépített regisztráció. Eljutottam az utolsó lépésig, ahol kiállít egy 0 dolláros számlát (free), egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Future WoW

A realm topicban találtam ezt. Nem tudom mennyire frankó, mindenesetre az eleje korrekt. Egyelőre elmentjük ide, aztán pár év múlva meglássuk. Igen, nem véletlenül nem a wowos blogomba írom.

Kategória: Koczka, WoW! | 3 hozzászólás

Gourmand

Sikerült behatolnom a gasztronómia egy feltérképezetlen területére. Bár túléltem, de senkinek se ajánlom, kivéve az ellenfeleimnek. Az egész úgy kezdődött, hogy vettem egy hamburgert. Mint olvashattad, lomtalanítottunk asszonnyal. Igen, kurvarég volt. Nem érek rá, bocs. Megéheztünk, és elmentünk harapni valamit. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

World of Porncraft

A WoW, öl butít, és nyomorba dönt. Csináltam egy kis összeállítást, hogy bizonyítsam. Kattints, és röhögj a WoW függő, perverz barmokon.

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!

The Ultimate Game

Kitaláltam egy nagyon jó játékot. N számú játékos lemegy a kocsmába. Mindannyian dobnak egy dobókockával, a legnagyobb értékű dobás nyer. Pontegyezés  esetén újra dobnak, amíg nem lehet egyértelmüen megállapítani a nyertest. A nyertes ezek után odamegy a pulthoz, és vesz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Haszontalansagok

Tegnap elhúztam asszony nagymamájához, hogy elpusztítsuk 30 év örökségét, ugyanis lomtalanítás volt. Azért mentem mert nem volt pokerparty a haverokkal. (You know what i mean…) Régeszkedni jó. A lomtalanítás azonban kurvára nem mókás dolog. Szád elé kötött polóval, könyékig tursz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Kepessegek

Abszolút érdektelen képek itt, illetve baloldalt (<-) Picasa link alatt. Csak hogy tudd.

Kategória: Ego, PR | Szóljon hozzá most!

Give a Shit

Tegnap salátaheggesztés közben Kikisérleteztem egy tuti receptet, szerintem kurvajó. Sajátgyártású szósz, 5 féle zöldség, ideális nyúlkaja. Mármint akkor, ha a nyulak esznek gépsonkát. Hallgattam a Petőfin a Kultúr-Fitnesz “a lélek szobabiciklije” műsort, és a ,űsorvezető éppen egy nagyon érdekes monológot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Ego | Szóljon hozzá most!

Rekurzio

Nem tudom bezárni az eklipszet, mert elfogyott a memória. Szeretné bezárni az eklipszet most? Aham…

Kategória: Koczka, lol | Szóljon hozzá most!