2008. április hónap bejegyzései

Miért?

Mi visz rá arra embereket, hogy egy 2006-os bejegyzésemre kommenteljenek? Egyátalán hogy jutott oda. Remélem guglival, és nem odáig olvasta a blogom. Hehe. Amúgy élek, dolgozom, jövök a GT-kel, a CM2008-ról. Szépek.

Kategória: Ego, Morfondir | Szóljon hozzá most!

Ar es ertek

Biciklizni tök tuti dolog. Olcsó. Egészséges. Cool. Három állítás, de ezekből csak egy teljesen igaz, így önmagában. Olcsó. Jah, nem kell bérletet vennem, hurrá. Amit azonban megspórolok a bérlet árán, azt lazán ráköltöm a pacira. Söt, legtöbb esetben a többszörösét. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: bicajoskisokos, Ego | 1 hozzászólás

27

Lássuk csak! Van csinos mennyasszony. Négy kerék. Két részletben. Alakuló lakás. 3 papagáj. Jólfizető állás. Kilátásokban gazdag jövőkép. Archivments? Eddig jó. Nyomás tovább!

Kategória: Ego | 3 hozzászólás

Additiv

Rég kockultunk, szóval mutatok egy erősen vicces OOP baromságot. OOPben nem tudsz összeadni két szám objektumot mintha primitív lenne, ez nyilvánvaló. Az már nem annyira, hogy miért enged a Java összeadni Stringeket? Legalábbis automatikusan StringBuffer.add-ra változtatja a kódot. Ez miért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka | Szóljon hozzá most!

Bringaznal inkabb te is…

Bicajos körökben ez mostanság a szállóige. Ha megnézed a videót, te is megérted. Ez nem egy vírusmarketing videó, hanem ékes bizonyítéka, hogy a GKMben nem csak megkövesedett retardáltak ücsörögnek, hanem az alternatív közlekedést támogató arcok is. Ez bizakodásra ad okot. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 1 hozzászólás

Hulyeseg ara 1.

Oke, hogy mozgalmi lázban égünk, de szót kel ejteni a biciglivel kapcsolatos szopási lehetőségekről. Bevásárlás.

Kategória: bicajoskisokos, Kétkeréken | 5 hozzászólás

Ride the Strike!

Kamera! Csapó! Sztrájk! Mennyien vannak már!

Kategória: Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Strike

Szóval holnap megint sztrájkol a bkv, és hogy viccesebb legyen a szitu, a vasutasok megint csatlakoznak hozzájuk. Ha más nem, ez meggyőzött arról, hogy bizony ezeknek simán büdös a munka. Miután két napja 2x próbált megölni (szántszándékkal) ugyanaz a kibaszott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 2 hozzászólás

Szanshajn

Nem értem mi a franc van az emberekkel. Itt a tavasz. Csiripelnek a madarak. Bagzanak a macskák, dugnak a kutyák, És akkor mi van? Nagyon fáj. hehehe… dübörög a jóidő. Erre mindenki szépen autóba ül? Mert ez hihetetlen, de tényleg. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Egyenlo banasmod

Net neutrality. A web topológiájának egy alapfogalma. Hibatűrőre, és igazságosra tervezték. Az az alapelv, hogy a hálózat minden résztvevője számára egyenlő eséllyel osztják szét az elérhető sávszélességet. A csövekben továbított tartalom nem befolyásolja, hogy mennyi sávszélességet kap a résztvevő, ugyanis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka, Zanyad! | Szóljon hozzá most!