2008. március hónap bejegyzései

Hetvege

CSak cimszavakban leirom mi minden tortent a hetvegen. A GTben elhelyeztem vagy 100km-t, ahogy fel ala nyargaltam a varosban. Voltam bikeexpon, ahol lattam sok bicajt, de igazan az egyikre se tudtam felizgulni, mert akinek Karakoramja van, annak teljes az elete, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 4 hozzászólás

LF:SkriptK1ddie

Ez itt Minden bizonnyal az evszazad, mit evszazad, evezred allashirdetese.Meghogy az IT unalmas. via vinsz Muszaj lementenem a szoveget a folytatasba, el ne vesszen.

Kategória: lol | Szóljon hozzá most!

Az atvertek

Azaz kit basz at ma Uri Geller Mielott nagyon raporognetek a csiagetevn futo magusshowra, elarulok egy titkot. Az egesz csalas. Hiaba elo, az osszes trukk lebuktathato. Honnan tudom? Ugyanez a musor par hete  ert veget a Pro7-n (Der nexter Uri … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Matek

Azt mondjak, ha nincs mirol irnod, akkor inkabb ne is irj. Lenne mirol, de mindig annyi melo van a gyarban, hogy mire leirnam, elfelejtem hogy akartam, sot neha azt is hogy mirol. Ebbol kifolyolag vagy izadtsagszagu lesz, vagy ertelmetlen, netalan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 4 hozzászólás

Valtozo datumok

Komolyan nem ertem ezt az egyhazat. Addig rendben van, hogy Jezus dec 24. (vagy 26?)-en szuletett, es akkor unnepeljuk, de ezt a husvetot kurvara nem vagom. Szoval az a sztori ugyebar, hogy egy derus penteki napon a gaz romaiak felszogeztek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyházellen | 3 hozzászólás

WoW Blog

Idefigyelj! Kockulos, wowzos kozossegi – guild blog! Se nem egy Frostshock (Blackravens), se nem egy Mooo (Public Enemy), de azert nekunk most jo. Hirek nem lesznek, csak casual blogolgatas, ha van valami erdekes. Aztan majd meglatjuk, mi leszen belole.

Kategória: PR, WoW! | Szóljon hozzá most!

Linkek

Van egy dolog, ami lehet, hogy a legtobbeknek nyilvanvalo, engem az ujdonsag erejevel sulytott (lehet rohogni). Tegyuk fel, hogy azt szeretned, hogy a blogod headerjere kattintva visszajusson az user a fooldaladra. Ket megoldas az elterjedt:  A headerben levo szoveg kattinthato. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Koczka | Szóljon hozzá most!

Burkoltan

Semmi sem arul el tobbet arrol, hogy mennyire tartjak az atlag fogyasztot, a gyartok, mint az a felirat a gyufasdobozon: “A termek tuzveszelyes” Tiszta amerika.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Olajfust

Rovidre fogom: Kamionnak nincs helye a varosban. Oldjak meg, nem erdekel hogyan.

Kategória: antisoc, Ego | 1 hozzászólás

Nowai

Mi a franc ez a hir itt? Fideszes lop? Ez biztosan kommunista hazugsag! Csak az MSZP – SZDSZ lophat ebben az orszagban. Hangulatkeltes folyik itten keremszepen. Ok szentek.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!