2008. február hónap bejegyzései

Egyenloek…

Ez egy konnyu feladvany, es ezt a hibajelenseget minden programozo fejebe beleverik. Viszont nagyon konnyu benezni. public int csinalValamit(ValamijenObjektum o){     if(0.atulaj==null||o.atulaj== new integer(0)) return 1;       if(o.btulaj==null)return 2 ; return 777; }  ValamijenObjektum o = new ValamijenObjektum(new Integer(0), … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Butaudi, Jatszunk!, Koczka | 2 hozzászólás

Woodoo

Sztorizgatunk a CM-en. Meg egy sztori csikokorombol. Tekertem haza a csehszlovak, betonrombolo citybikemmel. Volt egy enyhe lejto, ami egy parkoloba vezetett be. Gurulok, radontok a kanyarra, es akkor vettem eszre, hogy fel van hordva soderrel. Kovetkezo vizualis emlekem, hogy tul … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | 1 hozzászólás

Fizetett (ellen)allas

ESTben olvastam: “A GREENPEACE utcai Támogató Toborzókat keres! Csatlakozz hozzánk! Kedvező fizetés, jó csapat.” Csak nekem volt az elso gondolatom ez alapjan: WTF? Foallasu tunteto? Mindig is azt hittem, hogy a grinpiszes kornyezetvedelem az ingye megy, szerelembol. Aktivizmus. Egy vilag … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Megy a kombajn

Hallgatom a radiot, jon a fizetett politikai hirdetes. Nem lehet a Petofit reszrehajlassal vadolni. Egyik oraban MSZP, a masikban Fidesz. A kicsik nem erdekesek. Asszondja az egyik: Szavazz igennel, mert az a jovo zaloga, es akkor jo lesz nekunk. Vajon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Zapp!

Ugy fel szoktam toltodni sztatikus delejjel, hogy amikor kisul, leul a membra az egyik fulhallgatomban. Jo hely ez, en mondom.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Junk

Sose tudtam megerteni, hogy miert koltenek egyes emberek 7 szamjegyu osszeget (HUF) olyan autokra, amik folyton elromlanak. Kozlekedj csak kicsit budapesten, es latni fogod, hogy egy csomo kurvadraga BMW, Audi, Merci, Lexus ott vesztegel az ut szelen, lathatoan elromolva. Biztos, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Morfondir | 1 hozzászólás

Layout

A sok css maniassal szemben, en szeretem a <table> taget. Mig a css layoutot minimalis erofeszitessel meg lehet boritani dinamikus tartalommal, a tablet nem. Ha valahol szejjelnyomjak, magaval viszi a tobbi elemet is. Ha ugy van megcsinalva. Maradi vagyok, ezert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka | Szóljon hozzá most!

Kapu

Atmentunk valami kapun. <STOP> Majd jelentkezunk.<STOP>Buksit etessetek<STOP>Kulcs a labtorlo alatt.<STOP>

Kategória: Ego, WoW! | 6 hozzászólás

Felesleges szarsagok napja

Visszaterve a halloweenre valentinra Balint napra. Nem vettem viragot az asszonynak. Mi a francnak tettem volna?  Azert mert valakik azt mondjak, hogy ez a nap, amikor ki kell fejeznem szerelmemet a parom fele, es ezt csak ugy tehetem meg, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 5 hozzászólás

Sokaig

Sokakat foglalkoztat a kerdes, de en megfejtetem: Hogyan eljunk legalabb 100 evig? Lehet, hogy az ultimate valaszt elobb valami tudomanyos folyoiratban kene kozolnom, de nem kicsinyeskedem. Megosztom veletek, itt, es most. Legalabb 100 evig elni pofonegyszeru. Eleldegelsz 80 eves korodig. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás