2008. január hónap bejegyzései

Hatarozottan bizonytalan.

“A Fidesz-KDNP kinyilvánította, hogy támogatja a javaslatot, de a határozat meghozatalakor nem vettek részt a szavazásban.” Ez igy helyes. Tamogatjak, de ha kesobb valtozik a politikai szelirany, siman letagadhatjak. Hiszen nincs nyoma. Meg sem tortent. Nyomorult fergek…

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Ne bantsatok Petofit!

“Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) szerint az MR2-Petőfi Rádió nem tesz eleget a médiatörvény által a közszolgálati műsorszolgáltatók számára előírt követelményeknek.” – src Az ORTT az tehet egy szivesseget, es villamgyorsan bekussol, testuletileg! Ertem? Koszonom. Van ez a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

==

Kommentem a Judapesten, atemelem, mert megtehetem.En ugy tartom, hogy akkor lesz szep a vilag, ha lesznek az emberek (Volk), es ennyi. Nem kutatjuk, hogy zsido, kereszteny, muzulman, jobbos, balos. Ezek nem (tarsadalmilag) meghatarozo belyegek, se pozitiv, se negativ kontextusban. Ezek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Mellekes, de miert?

Komasan a konyhaban, markolom a kavet. Szol a Petofi, hireket mondanak. Ez jar a kave melle, meg egy szal cigi. Egerben nyomoznak egy mobiltelefonnal felvett video alapjan. Egy elsportolo-diakot megvertek. Feltetelezem, ezt abrazolta a video, nem pontositotak. Tamadoi (tobbesszam) roma … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | Szóljon hozzá most!

Jatek es Mese

Most azt jatszuk, hogy megprobalom kitalalni, hogy mire gondolt a kedves kollega, amikor implementalata azt, amit, ugy, ahogy. Ez egy nagyon hulye jatek.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Cselekedjetek igy…

A szonda nem szinezodhet el. Anno egesz jol a fejembe verte a pap, hogy az aktus nem szimbolikus. A bor Krisztus vere, a kenyer (ostya) pedig Krisztus teste. A papsagra atruhazott hatalommal a mise alatt valoban atlenyegul a felmutatas. Vertol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyházellen, Kitekintő | 4 hozzászólás

Pont, pont vesszocske…

Obammeg. Nem vagyok igazan noies, de meg nekem is osszeszorult a kepzeletbeli mehem… Mit mondhatnal ilyen esetben egy nonek? Jobbulast? Foleg, ha te vagy az okozoja. Nem, nem, soha, senkinek ilyet. Ps: Mielott osszeeskuves-elmeletet gyartana valaki, nem, nem en voltam.

Kategória: Kitekintő | 4 hozzászólás

Ha mar a penznel tartunk.

Elobb kifelejtettem egy alternativ konkluziot. Elmegy egy csomo penz. (Lasd a matek.) Kovetkezo valasztaskor mi lesz az elenzek egyik legnagyobb kampanytemaja? “Ha mar megszoritgattatok, akkor hova lett a penz?” Hova bammeg? El lett nepszavazva. Amugy alljon elem egy bator politikus, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 3 hozzászólás

Demokralunk

Naszoval, nepszavazunk! Lehet oromkodni. Nem arulom el, hogy fogok szavazni, – ha egyatalan – , mert nem tudom. Nyugodtan nevezz propaganda altal elvakitott birkanak, de en ugy alltam a dologhoz, hogy adok egy eselyt a bankarkormany intezkedeseinek, amolyan lassuk milyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 4 hozzászólás

Biciglitarolokat!

Tobb bicajtarolot Budapestre! Regi kep, a metro-DH versenykor keszitettem, a Godornel.

Kategória: Kétkeréken | Szóljon hozzá most!