2007. december hónap bejegyzései

Jut eszembe…

Akar itt valaki nyalas karacsonyi fotokat nezegetni?

Kategória: PR | 4 hozzászólás

Tehetseg

Oszi (a lori) 3 masodperc alatt kapta ki pg-dwn billentyut a  vadiuj cegeslaptopbol, majd elegedetten szart egyet.  En 5 percig szoszoltem, mire visszapattintottam  a  gombot. Majdnem olyan, mint ujkoraban. Okosmadar, bar most nem dicsertem meg.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Ugyintezett

Zinterneten bejelentkeztem. Odamentem. Eltevedtem. Megtalaltam. Mosolyogtam. Mosolyogtak. Fenykepeztek. Nem borotvalkoztam. Csekket kaptam. Befizettem. Negyezer. Papirt adtak. Pecseteltek. Elkoszontem. Az egesz fel oraig tartott. Jovore ujra  lesz ervenyes jogsim.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Trilla

Bejelentkeztem. Kiolvastam szaz oldalt. Talan nem kaptam el az influenzat. Megmertek a vernyomasom. Meghallgatta a tudom, szivem. Felolvastam a legalso sort is. Lepecsetelte, a kassza csengetett. Fizettem hatezret. Ez a rablas, nem a vizitdij.

Kategória: Ego | 4 hozzászólás

Kiskaracsony

Kedvelem az embereket. Egyenenkent, kicsi csoportokban. Ha tul sokan vannak kis helyen, es bedurran naluk a birkaeffekt (embeee…), akkor egy pillanat alatt elojon belolem a verszomjas, szociopata allat. Okolben a kezem, es azon merengek, mi mindent tudnek csinalni, az elottem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Back in business

Irom a kodot, cikazok az abjektumok kozt. Fel – le ugralok, – igeny szerint -, az oroklesi fan, es dobalom a referenciakat ide, oda.  Ahogy kell. Tipuskenyszerites, cast, polymorph, tobbszallu oroklodes. Hello baby! El is felejtettem mar, mennyire kurvajo tud … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Koczka | 2 hozzászólás

Strike

Az ugye teljesen nyilvanvalo, hogy Koka sajat kezuleg dobalta a benzinespalackokat, az epulo villajara, Csintalant pedik vadliberalis szelsosegesek vertek meg onmagukat MNyNFH-nek alcazva. Mindezt azert, hogy elvonjak a koz figyelmet a mostanaban zajlo hercehurcakrol. Termeszetesen az osszes magyar betuszo (ORFK, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Hulla ho!

Hullik a ho az egbol, nem kicsit. Menjunk at emoba… Flyleaf. Ez a mix nagyon bejon. A tobbi szamuk azonban erosen kozepes, ellenben legalabb elertek, hogy egy picit is erdekeljen egy uj zenekar. Nagy szo ez mostansag.

Kategória: Kitekintő, Muzikális | Szóljon hozzá most!

Madarka

Hat ez meg mi a fene lehet? Bogaraszd ki a netbol, vagy olvasd el a folytatast. Jo szorakozast!

Kategória: Jatszunk!, PR | Szóljon hozzá most!

How to Fight Spam?

Ma koczkulos nap van. Kicsit elfelejtkeztem az indias archiv blogomrol. Felraktam a WP-t, igazan nem is konfigoltam. Elinditottam, haddszoljon. Meg az a szerencsetlen akismet se lett bekapcsolva. Eredmeny? 5738 moderaciora varo bejegyzes… Aztajobudoskurvaanyjat az osszes gecilada spammernek. Hat lofaszt fogom … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka, Zanyad! | 2 hozzászólás