2007. október hónap bejegyzései

Kamu

Ma atmentunk orvosi blogba. Voltam a masik dokimnal, aki eppen az agyverzestol igyekszik megovni engemet, es megmutattam neki az Anthrax-elharitomnak a papirjat, es rakerdeztem, hogy mi igaz ebbol az egesz gothic emo-horror dumabol, amit nyomatnak rajta. Orvos igy meg nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Butaudi | Szóljon hozzá most!

The Cure(?)

Ha mar igy szoba kerult az AIDS, akkor folytassuk is a temat. Minap hallottam egy hirt a petofin, miszerint az amcsi elelmiszer, es gyogyszer miniszterium (FDA) engedelyezett egy olyan szert, ami radikalisan uj modon gatolja a HIV terjedeset a szervezetben. Nemes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | 2 hozzászólás

Tajekozodom

Ulok a gep elott kezemben egy papirfecni. Izgalmas kis novella, valami elsokotetes irotol. A fogalmazasan lenne meg mit csiszolni, de legalabb megdobbento fordulatokkal tarkitott. “Figyelmeztetesek” … Hmm, hmm, bla, bla. “Ha on epilepszias vagy mas kozponti idegrendszeri betegsegben szenved” Cselekmeny, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Honnan jottel?

Unatkozom, nezegetem, hogy “kik” nezegetik a blogallatot. Igazandibol honnanra lehet kovetkeztetni, es az egesznek semmi ertelme. Ne izgulj, nem vagy beazonosithato ezen adatok alapjan,es amugy se csinalok belole rendszert. Amugy jo tudnod, hogy nagyon sok adatot tarol(hat) le egy weboldal rolad. Ez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, Koczka | 5 hozzászólás

(Hejj!) Hovege

Ha nem tudnal rola, minden honap utolso penteken tartanak egy kisebb turat a pesti bicajosok. Ez amolyan MinimalMass. Nem felvonulas, nem tuntetes. Biciklitura, a varosban. Termeszetesen nem bejelentett, de miert kene egy turat bejelenteni? Mult penteken en is elvesztettem az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Traffic Jammin’

“10-kor, amikor arra jartam, teljes gyasz volt a koruton. Blahatol indultam Margithid fele, killer. Autosok teljesen meg vannak hombolodve, esz nelkul kanyarodnak, vagnak be eled. En majdnem kaptam egy fekezes jobbhorgot, de legalabb kiderult, hogy keresztbe tudom csusztatni a bicajt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Kulonbozik

Miert kell a pannonos uzemzavar elharitora kek megkulonbozteto jelzes? Akkora veszhelyzet, ha leall egy cella?

Kategória: Morfondir | 2 hozzászólás

Beepultem

Valami perverz modon rajongom a kaputzcnis pulcsikert. Ez meg akkor kezdodott, amikor egyszer szereztunk olcsoert egy kurvaolcso pipas pulcsit, es azt hordtam mindenhova. Zsenialisak. Kabatot nem kell huzni, hideg ellen fejemre a csuklya, es eso ellen is ved ideig – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Biciklist gázolt…

“Egy billenőkocsis teherautó elgázolt egy biciklist úgy, hogy a kerékpáros a jármű hátsó kerekei alá szorult… Egy szemtanú elmondása szerint a teherautó a Thököly úton, párhuzamosan haladt a bicikliúton közlekedő kerékpárossal, majd jobbra, a Stefánia útra fordult, és nem adta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Kétkeréken | 2 hozzászólás

U.S. Recruit

A fasznak megint a rossz oldalara kerultem a munkahelyen. Kifejlesztettunk valamifele perverz AI-t, ami ontudatra ebredve veletlenszeruen valasztja ki, hogy melyik szarverrel szeretne kommunikalni. Legalabbis latszolag.  Ezt a satani logikat kell nekunk legyozni minele elobb, de lehetoleg mar tegnap. Kilatastalan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!