2007. augusztus hónap bejegyzései

Ezt igy?

A gephaz uzeni, miszerint: “Július 1-től szeptember 30-ig ingyen beléphet bárki az iWiW oldalaira, ha egy HotSpot-tal lefedett helyszínen hordozható számítógépével internetezik.” Amugy fizetni kell a wiwert?  Amugy uj blog a listaban, T. kozonseg nagy oromere: uglee, meg Kaloz. Csak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, PR | 1 hozzászólás

Munkamoral

A cegnel 4-kor elkezdtek BBQ (Barbecue vagy mi) partit tartani, nyarbucsuztatas jelszoval. Van (volt) sok sor. Tovabbi elvegzendo (sok) munkamat elnapolom, hetelem. Ez egy ilyen szakma. Csak le ne ontsem a billentyuzetet. Ceges.

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Garda

Mindenki a fekete egyenruha miatt morog, de meg senki se emlegette a libafoszold, barna egyenruhas karszallagosokat. Azok meg mi a fittyfene? Engem konkretan emlekeztet, egy rosszmultu felkatonai szervezetre. (indexkepek) Azt nem is kerdezem mit kerestek ott pap (nak latszo humanoidok) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, Zanyad! | Szóljon hozzá most!

Okosabb vagy?

mint egy 5.-es Igen.  Lehet, hogy nem emlekszem mar, hogy kell irni a “muszaj”-t, es hogy mikor volt a 48-as szabadsagharc, de abban biztos vagyok, hogy a tudalekos kis pocsoknek fogalmuk sincs a Halszalka modellrol (amit nem mellesleg ruhellek, es … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 5 hozzászólás

Blocked

Eddig nem filtereztem a zindex hirdeteseit, de ez a huzasuk nagyon felbaszta az agyamat. Persze rajottek faszsagukra, es megy a jopofi bocsanatkeres, de ezzel merhetetlen nagyot estek a szememben. Idegesito a webisztanon zajlo szerecsenmosdatas, miszerint terdeljunk mar le az index … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, Zanyad! | 1 hozzászólás

Magyar – Olasz (3-1)

Csakazert se vagyok hajlando irni semmi lelkendezost a tegnapi meccsrol, mert az emberek meg hajlamosak lennenek abba az illuzioba ringatni magukat, hogy jelenleg van ertelme penzt rakni a magyar fociba. Nincs. Van egy csomo sport, amit erdemes tamogatni: Vizilabda, Evezossportok, Kezilabda, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc | Szóljon hozzá most!

Verszagra

Ami aztan nagyon felcseszte az agyam, hogy a tegnapi nap folyaman folyton bejelentettek – dramai hangon -, hogy szemelyi serules nem tortent, Tuzoltok nem szalitotak el senkit, etcetera… Mintha a teljes gecimedia megfeszult izmokkal arra vart volna, hogy vegre valaki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 2 hozzászólás

Mert miert is…

… baj az a csokkentett natriumtartalom? A So egy rem egyszeru vegyulet. Natrium (Rejtvenyfejtoknek: Na), es Klor (Rejtvenyfejtoknek: Cl) ionos kotesben, azaz NaCl. A natrium fontos a szervezet szamara. Megy miatta a zingerulet a zidegekben, es kell a verbe is. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | 4 hozzászólás

Hogyis?

Schobert “Fitneszfasiszta” Norbi egyik update termeken olvastam: “Most 50%-l kevesebb Natriummal” Kitalalod mi volt e az a termek? Konyhaso bammeg, az.  Nemnormalis ez az ember, en mondom.

Kategória: Zanyad! | 2 hozzászólás

Tool!

Tool bammeg! Ez alatt nem letezik semmi. A zenei depresszio legbrutalisabb, es a legoszintebb kifejezodese. Egy jelenseg, egy fogalom. Megfognak, lehuznak a melybe, ott te korulnezhetsz, es ha jol viselkedsz, elengednek. Miutan felemelkedtel, rajosz, hogy az osszes szarsag, amin aggodsz, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sziget2007 | Szóljon hozzá most!