2007. július hónap bejegyzései

Na ezt nem ertem…

A mult. A jelen.  Hogy a faszba van ez igy? “A címet, amit megadtál, a rendszer nem értelmezi blogként ” Jah, akkor igy mar minden mas.  (Bloglink)

Kategória: Morfondir | 2 hozzászólás

Nezelodom

Neha elkap az unalom, es celtalanul nezelodom a neten. Tipikus szorakozasom, hogy bepotyogom kulonfele keresokbe a nevem. Most nem gugliztam, hanem celiranyosan tamadtam, blog keresokon keresztul. A blogsearch nehezen ad ertekelheto keresest mert az u, d, i betuk, ebben a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő, Koczka | Szóljon hozzá most!

BTW LoLC0d3 1.1

BTW I R BORED!1ONEONE11! HAI          CAN I HAS stdio          I HAS A hUNTRZ          LOL hUNTRZ R “RnGED PEWPEW MACHINEZ”          I HAS A rEST          GIMMEH rEST          IZ hUNTRZ BIGR THEN rEST?            YARLY              VISIBLE “HUNTRZ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka, WoW! | Szóljon hozzá most!

Latszik

Ma, ebed utan, bekesen cigiztem Cs-vel, amikor odajott egy alkeszkinezetu faszkalap, es akadozo nyelvvel cigit kovetelt. Cs. a Beke jegyeben faarccal rahazudta, hogy elfogyott, ezutan en is, ugyanigy. Talan a hibat ott kovettem el, hogy en a szemebe neztem. Visszalepett, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Egysegben

Vicces dolgot lattam bagozas kozben. Egy apro hangya kuzdot egy (hozza kepest) bazinagy rizsszemmel. Latszott, hogy izzad, meg nagyon tele van mar a toke vele. Egyszer csak megerezte, hogy kozelben csaszkal egy cimboraja, hangyamertekkel, kb fel kilometernyire. Odaszaladt hozza, csapoztak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Haladas

Mik a fontos merfolkovei egy kapcsolatnak? Elso csok? Elmultunk mar 14 evesek. Elso szex? Mai vilagban hamarabb jon mint az elso csok. Amikor eloszor mondod, hogy szeretlek? Eloreveti, hogy akar lehet is belole valami. Amikor megkered a kezet? A teritorium … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Morfondir | 1 hozzászólás

Simpsonized

Nemsokara a mozikban, kivancsi vagyok.

Kategória: Ego, PR | 1 hozzászólás

Murlocks Rule!

Kategória: WoW! | Szóljon hozzá most!

Handsfree

Azt magyarazza mar el nekem valaki, hogy miert szaladgalnak egyes hulyebarmok ugy, hogy az egyik kezukben a mobilt, a masikban pedig a drotos headset mikrofonjat tartjak a szajukhoz? Nem meselte el nekik senki, hogy a headset lenyege, hogy szabad legyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Morfondir | Szóljon hozzá most!

Csend

Most jut eszembe. Van valami update a kenyszeritett, nem kenyszeritett, onkentes szopatas ugyeben, ami Zsanett, es 4 – 5 rebiszes zsaru kozt folyt (vagy nem folyt) le? Mintha elfelejtodott volna a zugy… Ejnye!

Kategória: Morfondir | Szóljon hozzá most!