2007. június hónap bejegyzései

Paraference

Szaoval vettem egy laptopot a minap. Egy kurvajo Toshiba Tecra S1-s zaszloshajot, az oregebb napjaimra. A botban, meg nagyon kivanatosnak tetszett, haza is vittem izibe. Kicsit akadozott a kijelzoje, es neztem is miert nincs feltelepitve a grafikus driver. A boltos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Koczka | 4 hozzászólás

Arukapcsolas

Ja, es vettem egy legalis WinXP-t. Adtak hozza ajandekba egy laptopot. Hat nem jofejek?

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Purify

Beszelgetek az orvosommal: udi: – Akkor nem lehetne engem vegre gyogyulta nyilvanitani? Doki: Meg meg kell varnunk nehany eredmenyt. udi: De… Doki. Mi mindent megteszunk magaert. Addig kezeljuk, amig teljesen meg nem gyogyul.  Es itt rohogtem majdnem a kepen a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Mizu?

Tegnap voltunk kedvessel muzeumok ejszakajan, lattunk sok erdekeset, szoval a het bejegyzesei e korul fognak mozogni. Sok kep, beszamolok miegymas ahogy kedvem idom van.

Kategória: PR | Szóljon hozzá most!

MEH

Ez a cikk jutatta eszembe, hogy miert is akartam egy kiadosat kurvaanyazni! Bicajjal elsepertem a Beke terre (XIII.), mert randim volt az egyik dokimmal. Kicsit korabban erkeztem, gondoltam a mosdoban lemosom magamrol az izadtsagot, es felkapom a dolgozos polomat. (Ami … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zanyad! | 2 hozzászólás

Soft, and Silky

A valtozatossag gyonyorkodtet, es nem el az aki lusta kiprobalni uj dolgat. Ezzel a mottoval felszerelkezve ruhaztam be erre. Termekteszt a Folytatasban.

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Kukucs…

Na, amiket ma lattam, eddig. Fent vagyunk (en, mint udi.hu, es a blogallat mint blog.) a goldenblog nyoccazas listajan. Azon merengek, az hogy a tomcatblog, pont mellettem van a listaban, az nekem most jo e, vagy rossz e? Persze kizarolag … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | 1 hozzászólás

‘Dicted sucker!

I’m so fucking Speechless…  Ilyen nincs bazze…

Kategória: WoW! | Szóljon hozzá most!

A zene radioja

Mar vagy egy honapja erik bennem a sokk, de mindezidaig meg voltam arrol gyozodve, hogy csak az atmeneti allapotokat alcazzak (letszamleepites a magyar radional), de mar nincs tovabb! Zenes radio lett a Petofibol! Ez szamomra az utolso lepes volt az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Muzikális | 1 hozzászólás

Goldenize

Igen iden is lesz goldenblog, es iden is kiosztjak megjutalmazzak egymast a bloggercelebrityk. (Mas neven szkena, hoho) Szokas szerint ismet neveztem egy darab linkkel a blogallatot. Bejutni nem fog, az nem ujdonsag. Mar korabban bejelentettem az excsajaim skatulyat, de mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | 1 hozzászólás