2007. május hónap bejegyzései

Move

Atkoltozott az indiasblog ide. Csakhogytudd!

Kategória: PR | Szóljon hozzá most!

reClick!

Ujra megy a kattingatos!  Hajra magyarok, most lenyomjuk a japokat! Programodat leszeded innen!

Kategória: Kitekintő | 3 hozzászólás

Overclick

De clickclickclickis Hungarorum libera nos, Domine!  Erosen pwnoljuk a japcsikat a klikkelos jatekban… A szervert kinyirtuk. Mar varom mikor kezdi el emlegetni, valami iqhuszar a japan-magyar genetikai rokonsagot. Mi lenne, ha ennyi eroforrast, valami ertelmes dologra forditanank? Vilaghatalom lennenk minden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Bumps and Rules!

Kemenyrol, kozepkemenyre alitottam az elso (gyk: Rugos) villat, es a hatso kerekemet ujra kell fuzni. (Azert is mert atbaszott, aki epitette, es hasznalt-szar kulloket rakott bele, a DTk koze keverve) Ez azt hiszem sokat elmond a fovarosi utakrol, es a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Kétkeréken | 2 hozzászólás

Altato

Aludj el, aludj el! Te kis fereg aludj el. Aludj el, aludj el! Mostmar bazdmeg aludj el! Katt a kepre, es nagy lesz Erzem, hogy jo apa lesz belolem egy napon.

Kategória: Muzikális | 1 hozzászólás

Jogodban all…

Jo dolog, ha vannak az embernek rendor baratai. Foleg, ha egyutt iszik veluk. Par poharka utan megoldodik a nyelvuk, es egesz erdekes sztorikat nyomatnak. Minap erdekes temat vettunk elo: Mit tehetsz te, ha bunelkovetest eszlelsz? Tudtad e, hogy korlatozhatsz masokat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | 2 hozzászólás

Franc se erti…

Mi a ferde fasznak akarhatja barki felgyujtani a Cutty Sarkot?

Kategória: Morfondir | 2 hozzászólás

Fustjelek

No, akkor nezzuk, hogy sikerult felgyujtanom a mikrosutot. Hetvegi programom nagymosas, es takaritas volt. Persze mindezt a leheto legraerosebb tempoban, hiszen nem szaladunk sehova. Amikor meguntam az aktualis munkafolyamatot, elkezdtem filmet nezni (Clerks azaz Shop-Stop). 20 perc filmnezes utan, rajottem, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Ego | 7 hozzászólás

IRL WoW

Nezzuk a csajommal a Herripotter 3-t tegnap a teveben. Vegefele jart, amikor a tanar farkasember lesz, es Garry Oldmannbol pedig elekarjak szivni a lelket a dementorok, de megjelenik a fenyszarvas alaku mentor, es elijeszti oket. Na ezt a izet Herri … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: WoW! | Szóljon hozzá most!

News flash

Megvan az a reklam: “Inkabb mentel volna el hazulrol”? No, tegnap sikeresen felgyujtottam a mikromat. Anyagi kar elhanyagolhato, szemelyi serules nem tortent. Majd elmeselem, hogy pontosan mi tortent, es miert. Tanulsagos lesz.

Kategória: PR | 2 hozzászólás