2007. április hónap bejegyzései

Sotetseg

Oke, EZ hulye! Semmi de, vagy ha. Siman barom. Sotetseg fejedelme? Azbammeg… Kezdjuk azzal, hogy a heje-sirasa veri a privi minimalt is. (Na jo azt talan megse) Par post atfutasa utan pedig annyi eredetiseget talaltam az egesz szarban, mint a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: antisoc, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

truemo

Kitalaltam a legtutibb emos tetkot! Szagatott vonal a csuklora, ala a szoveg: Cut here!

Kategória: antisoc | 3 hozzászólás

Zongora elonyei 1.

Megall rajta a sor!

Kategória: Muzikális | Szóljon hozzá most!

A legszebbek

Vannak, akiknek nem mindegy, hogy milyen vason rakjak. Nevezhettek minket burzsujnak, illetve divatbicajosnak, nem erdekel. Kenyelemesebb, jobb, es biztonsagosabb egy jol oszerakott, minosegi paripan vagtatni. A minosegi lovak piacan, a manapsag foleg Meridat, Giantot, Konat, Scottot lehet kapni. Van egy marka … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: CM2007, Kétkeréken | 7 hozzászólás

CM2007

Eletemben eloszor kimentem criticalmassra. Ketkerekkel, ahogy illik, nem gyalog, mint a puhaboruek. Nem azert, mert nagyon belefolynek ebbe a bicajos szubkulturaba, hanem inkabb mert szep ido volt, es jo erzes lehet parezer emberrel egyutt tekerni.

Kategória: CM2007, Kétkeréken | 2 hozzászólás

26

Hat ezt meg majdnem elfelejtettem: 26! Eljek, eljek! A torta kulonben szivemcsucskenek elso csokoladetorta celu cukraszati kicsapongasa. Ennek ellenere nagyon finom. 

Kategória: Ego | 13 hozzászólás

Menuk

Nyil van, ujjacska nincs. Kod egyszeru, minta a faek cc:by alatt viheted, eheted. Update: Comment is szepitve.

Kategória: PR | 4 hozzászólás

Elvagva

Obasszameg! Ceges koltozes, uj domain ala, es letiltottak mindent! Se mail, se msn, selofasz. Meg a blackravens is tiltason, Mifaszt fogok en egesz nap csinalni? Megoldaskereses, de azonnal!

Kategória: Zanyad! | 1 hozzászólás

CM2007 – preview

Eletemben eloszor elmentem criticalmassra, es majd irok is rola egy rovidecsket, keves szoveggel, tobb keppel. Franko volt. Csinaltam egy apro projectet: “A CM legszebb bicajai”, sok, sok keppel. Ez egy kulon bejegyzes lesz. Majd, valamikor a heten. Amig ezeket meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: CM2007, Kétkeréken | Szóljon hozzá most!

Occsosag!

Csak szolok, hogy tegnap lattam a Hervisben (Arkadok), egy elado, vadiuj, KTM aluparipat, full LX szerelesben. 119k HUF ert, ami egy ilyen gepert olcso. Szerintem. Az akcio idoszakos, szoval ha kell egy faszaganyos paci, akkor cuppanj ra! Valahogy igy nezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kétkeréken | 3 hozzászólás