2007. március hónap bejegyzései

Over!

Keeeeeeszvagyoooook! Szanshajn, heppinessz. Tudok foglalkozni mostantol ertelmes dolgokkal is. 

Kategória: Ego, Imported | Szóljon hozzá most!

Konverzio

… Iterator it = query.iterate(); if (it.hasNext()){ Object[] elem = (Object[]) it.next(); if (elem[0]!=null){ // from month int i = ((Integer)elem[0]).intValue(); if(i<10) st = st+”0″+new Integer(i).toString(); } … } Muhaha, de fognap szopni egyesek! update: Az else agat bezzeg kifelejti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported, Koczka | Szóljon hozzá most!

Progress

Az adatok a csatornaban vannak! Orulunk Vincent… 

Kategória: Ego, Imported | Szóljon hozzá most!

Megjegyzendo

a hasPrevious nem feltetlenul ugyanaz, mint a hasNext session.close utan nem hivunk session.closet  a queryk szeretik, ha odapottyentunk egy from szocskat Ha tiz utan meg a munkahelyeden vagy, idegen rendszert heggesztve, rohamtempoban, elkovethetsz hasonlokat. Figyeljoda! 

Kategória: Imported, Koczka | Szóljon hozzá most!

XXI.

Az milyen mar, hogy a neten kell megneznem, hogy kell hivatalosan megcimezni egy postai levelezolapot? Oke, nem emlekszem. Kornyezetvedo vagyok! Levelezeseimet kizarolag ujrahasznositot elektronok segitsegevel intezem. update: Egy ora sorbanallas egy sima level feladasa miatt, nem erositette szememben a posta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Imported | Szóljon hozzá most!

Felvillany!

Rajottem kik mozgatjak elore a webketto szekeret. A sok unatkozo, irodaban ucsorgo (foleg IT) bermunkas. Masnak nem lenne idege a twitterhez hasonlo baromsaghype-okkal elcseszni az ertekes munkaidot.

Kategória: FYI, Imported | Szóljon hozzá most!

Kisszines

Ird be a Langloka (alias FileFox) bongeszosoraba, hogy http es nyomj egy entertet! Vagy a magyarorszag.hu, vagy a W3C http protokolra vonatkozo okossagai jonnek be. Tok jo mi? Vajon mas bongeszokkel mukodik? Ki kellene probalni… Ennek az egesznek, termeszetesen semmilyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported, Koczka | Szóljon hozzá most!

Nyert az Ellenzek!

Mit is? Megbukott a pedotorveny! Demcsak nem lesz szovivo!  Elbontottak a kordont! Huha, ez szep. Vegyuk szepen sorra! A “pedotorveny” az unios szigoritassal oszhangban, sulyosabban buntette volna, a gyerekpornografiat. Ez fasza, tamogatom. Azonban egy jozanabb hang megszolalt: Mi van akkor, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás, Imported | Szóljon hozzá most!

.hu

priviponthu muelemzo blog! Szeressuk. Amugy, ha mar szobakerult, szeretnem felvonni becses figyelmeteket, egy aprocska tenyre: a priviponthu egy teljesen Web2.0 kompatibilis oldal, ha tetszik, ha nem! Mert: UGC Kapcsolati halo Feedback Interakcio Bwehehe, bodottaaag! 

Kategória: Imported, Kitekintő | Szóljon hozzá most!

De!

Amugy jol vagyok, kosz a kerdest. FYI: A pandak hivatalos neve pedig nagy bambuszmedve.

Kategória: Ego, Imported | Szóljon hozzá most!