2006. február hónap bejegyzései

Oversecured

Valosideju biztonsag-kritikus rendszer. Ez olyan rendszereket takar, melyek valaszideje minimalis, es annyira agyon vannak biztositva, hogy az uzemkeptelenne valas eselye minimalis. Altalaban akkor csinalnak ilyen rendszereket, ha a rendszer helyes mukodesetol emberi eletek fuggnek. Ilyen vigyaz az atomreaktorokra, iranyitja a palyaudvarokat, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

RGB

A narancs az egy atmeneti szin a vorosbol a sarga fele. Ez igaz forditva is. Elgondolkodtato…

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

Blood and Tears

14. havi nyugdij 5-s metro 10.000 km autopalya 30 … 300 000 uj munkahely 1500 milliard forint fejlesztesekre Orokelet Ingyensor Pina + fasz mindenkinek, alanyi jogon! Igergetni konnyu. Latod nekem is megy. Ezeket mind lehetetlen megvalositani, de a buta valasztopolgar … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

Hidden thoughts

“Kulturált, csinos lánynak jó helyen lévő szép albérletet ingyen biztosítanék. Érdeklődni a albi321@freemail.hu-n lehet.”  (aprohirdetes. com) … csak havonta egyszer kiados oralis gyonyorokbe reszesit, kulonfel analis huncutsagokkal megspekelve! Vagy akkor most hogy? En vagyok rosszindulatu, vagy nalad is kilog a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

Connection is everything!

udi:/# telnet server.fidesz.hu telnet: passing $DISPLAY as gateway.mszp.hu Connected to server.fidesz.hu user login: root enter password for root: connected as root. Welcome to server.fidesz.hu Last login 2005.11.20 10:27 root:/ # cd etc root:/etc# cat passwd root:63a9f0ea7bb98050796b649e85481845:0:0:root:/root:/bin/bash vizsla:900b7f7eea4859d9675db6c3dccbda19:25:25:Magyar Vizsla:/home/vizsla viktor:776d5670a25d69f44f3a255d72c0954e:10:10:A fonok:/home/mester … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | 3 hozzászólás

Biohazard?

Emberek! Indexesek! Mielott eszmeletlen faszsagokat irtok, kerdezzetek mar meg valakit, aki egy kicsit ert hozza. Elmondtam ezt mar a “hekkeles” (tiltsak be ezt a szot!) soran is.  A problema ott kezdodik, hogy egy szimpla defacetol (csak nektek defesz) nem hal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | 8 hozzászólás

Proud

Haj Hugi! Gratula, itt a vilaghir.

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

Elegem van

Ez egyre szebb. Asszondja: “Kezét törte, valamint a karján és a térdén is zúzódásos sérülést szenvedett az a pécsi fideszes aktivista idős nő, akit egy tömbházban szórólapterjesztés közben bántalmazott egy férfi múlt pénteken délelőtt “ Kozben meg! “A szóvivő kedd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

Hangulatfokozo

Bazdmeg! Ha talalnak egy doglott recet, akkor mi a fasznak kell egybol madarinfluenzat emlegetni seggfejek? Elarulok egy nagy titkot, figyelj jol! (Tovabb ne add!) A madarak (meg a kacsak is) neha meghalnak. Telen egy kicsit tobben. Ez a termeszet rendje. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!

O, te atkozott Ego…

“ Mostanra az ország számos pontján megalakultak a mi kis Káoszbrigádjaink. Mostantól a politika sokkal érdekesebb lesz. A politikusok sosem tudhatják, mikor történik velük valami hasonló, mint Demszkyvel. Majmot kell csinálni a mai politikai garnitúrából, és nem csak a vicc … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Imported | Szóljon hozzá most!