udi bejegyzései

Multik haza!

Olvasom a helyi pártlapban, hogy a “Multik” napjai meg vannak számlálva, mert majd Viktor megmutatja nekik, de jól. Két dologról feledkezik meg a drága bértolnok: a multik, köszönik szépen, ennél ellenségesebb környezetben is megélnek, profitot csinálnak. Afganisztán, Irak, Líbia… Beárazzák … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | 38 hozzászólás

Státusz

No igen, elég kevés a frissülés erre, a blog már tetszhalott. Élt hat évet, de megtartom, hadd vegetáljon. Mostanában a mondanivalómat vagy a Google Plusra (udi.hu, lol) vagy a facebookra viszem. Néha biztos visszapingelek még ide is, de a legtöbben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | 1 hozzászólás

Mick Jager diéta

Mick Jagger Diéta? Ez így kapufa, kedves Eszter, hadd osszam meg én: Alkohol. Sok. Semmi kaja. Ha éhes lennél, egy utcácska kokain. Kis akrobatika válogatott kurvákkal. 2 óra szaladgálás a színpadon, levezetésként, spurival megtámogatva Levezetésképp egy kis Bio mariska. Ez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kitekintő | Szóljon hozzá most!

Régen minden jobb volt?

wow-hungary-ról. Az idő legalábbis mindent megszépít. 2006 óta játszom megszakítás nélkül, több maxolt karakterem is van és jelenleg néggyel játszom rendszeresen. Utolért azonban a betegség, amit kieg depresziónak nevezek. Belépek bármelyik karakteremre, és nem tudok mit kezdeni magammal. Ha bent … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, WoW! | Szóljon hozzá most!

Costumer Service – Mert lehet ezt nyugati módra is

Rettenetesen fel tud idegesíteni, ahogy itthon az eladók lekezelik a vásárlókat. Ha bemegyek egy boltba azzal a tervvel, hogy elköltsek egy csomó pénzt, elvárom, hogy az épp arra járó eladó megkérdezze: miben segíthet (elkölteni a pénzem). A levegőnek nézésnél persze … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

A négy lovas

“Halló, felelős demokrata elvtársak, bankpánikkal nem játszunk.” – index És pont ez volt az az ok, hogy nem írtam arról, mit tapasztaltam minap a bankban. Pár napos volt Réka, és ezért úgy gondoltam nyitok neki egy olyan autónyerős betétkönyvet, mert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego | Szóljon hozzá most!

Nyílt levél!

Tisztelt ORFK, Tisztelt BM! Engedjék meg nekem, hogy megosszam önökkel ötletemet, hogyan használhatnák ésszerűbben fel a rendelkezésükre álló erőforrásokat, szeretett országunk érdekében. Ahelyett, hogy az állomány állandóan teljes taktikai páncélban parádézna minden rendezvényen, egyszerűbb, és olcsóbb lenne őket kivezényelni az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | Szóljon hozzá most!

Nézz, nézz az ég felé!

Na akkor egy kicsit bővebben, hogy mitmivan. Szóval az van, hogy Holnap 11kor (baszki, 12 óra múlva!) felpattanok egy Boeingre, majd Frankfurt érintésével elröppenek Los Angelesbe, ahol keresek valami buszt, és kizötyögök Anaheimbe. Mi az, hogy minek? Először is, még … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: none | Szóljon hozzá most!

Mobilinternet beállítása Androidon Telenor Okos tarifához

Csak, hogy ne szívj vele annyit, mint én. Az interneten talált beállítások nem érvényesek ehhez, az automatikus beállító smst pedig nem fogadta a telefonom. Csak azokat írom, ahova kell értéket adni, a többit üresen kell hagyni. Beállítások / Vezeték nélküli … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Észosztás | 2 hozzászólás

Megérteni az érthetetlent

wow-hungary-n vetette fel az egyik szerkesztő a gumicsontot: Vajon a norvég mészárost befolyásolták e az erőszakos videojátékok. Erre írtam le a véleményem, amit átemelek ide. Az ősi mondás: Guns don’t kill people, people do. Úgyan így érzek a videojátékokkal kapcsolatban. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ego, Muzikális | Szóljon hozzá most!